Србија

СТРАВИЧНА САОБРАЋАЈКА: Мајка и син погинули, након што су слетели с пута и ударили у дрво

Фото: јутјуб

ДВАДЕСЕТДВОГОДИШЊИ младић Јован Г. и његова мајка Сунчица Г. (45) из Госпођинаца преминули су у Клиничком центру Војводине (КЦВ) у Новом Саду од последица тешке саобраћајне несреће која се догодила у том месту жабаљске општине данас пре подне, када је аутомобил „ фијат пунто“, којим је управљао Јован слетео с пута и ударио у дрво.

Несрећа се догодила око девет часова на раскрсници улица Змај Јовине и Краља Петра Првог где је, према незваничним сазнањима, из засад неутврђених разлога младић изгубио контролу над возилом и на кривини, после раскрснице, продужио вожњу право тако да се аутомобил директно закуцао у дрво покрај коловоза.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мештани који су се затекли у близини места несреће одмах су притрчали да помогну путницима. Покушавали су да отворе или покидају врата да би извукли повређене, односно младиће и жену која је била на месту сувозача – каже за „Новости“ један мештанин Госпођинаца и додаје да је видео како из сеоске амбуланте истрчава дикторка како би им указала помоћ.

Убрзо су стигла кола Хитне медицинске помоћи којима су двоје тешко повређених превезени су у Ургентни центар новосадског КЦВ где су, упркос напорима медицинског особља, преминули.

Полиција је обавила увиђај не месту несреће а тела настрадалих су, како сазнајемо, пренета на обдукцију у Завод за судску медицину у Новом Саду.

Извор: Новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ