Спорт

Тениски свет у шоку! СКАНДАЛОЗАН ПОТЕЗ ИТАЛИЈАНА! Музети открио зашто је предао меч Ђоковићу! Брука и срамота!

Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Ролан Гароса, након што му је Италијан Лоренцо Музети предао меч при резултату 4:0 у петом сету , а 2:2 у мечу (6:7, 6:7, 6:1, 6:0)

Ђоковић се мучио у прва два сета, а онда за само 50 минура забио Италијана, осовјио два сета и повео са 4:0.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Музети тражио помоћ физиотерапеута, па је деловало да има проблем са повредом. Али, то није разлог зашто није наставио меч, све је открио Музети након дуела.

– Не, нисам предао због повреде. Било је мало грчева и мало болова у доњим леђима, али нисам могао да освојим ни поен, није било то добро ни за публику и зато сам одлучио да предам. Нисам имао шансу, мислио сам да је најбоље да то урадим – признао је Музети и све оставио без текста, као да је то што је урадио нешто нормално.

– Наравно да сам мало разочаран, али играо сам против најбољег на свету и узео два сета, после тога је он играо много боље, утицала је и моја физичка спрема. За мене је ово било фантастично искуство. Никада нисам играо као против Новака. Задовољан сам овом недељеом и тенисом који сам играо.

Добио је млади Италијан након меча аплуаз не само од навијача, него и од Новака Ђоковића, али га није заслужио. Борис Бекер је објасио због чека, напао га је јер је предао меч првом тенисеру света.

Мислио је Италијан да је боље да побегне него да достојно изгуби од једног од највећих свих времена.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ