Србија

ДЕДА ИЛИЈА ПРЕДВИЂА СТРАШАН КРАЈ СНС: Сваки Србин ће јурити свог напредњака, ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА

Деда Илија из оближњег села поред Прокупља, или како мештани и посетиоци воле да га зову Ђедо Иле погодио је да ће се појавити велика пандемија. Такође, предвидео је и долазак Александра Вучића на власт, уз опаску како ће доћи уз поплаве а за њим ће доћи и глад, куга па и издаја, што се све дешава.

Али оно што је Ђед Илија предвидео после издаје уплашило је многе локалне моћнике, који су покушали да му дају новац да више не пророкује и не прича шта ће се десити. Ипак, за наш сајт је проговорио и испричао шта му се привиђа, а понављамо, до сада није погрешио када су политичке ситуацдије у питању. Kаже да је то дар од Бога, још од времена комунизма јер је једини у селу славио славу док су други били другови.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

–Све сам ти испричао дијете моје. Тако ће ти бити то, рекао сам ти. После великог зла долази још веће зло, уз поплаву. После поплаве ће бити куга, а после куге ће наступити издаја.

После издаје…

Застао је Ђед Илија, видно узнемирен, не желећи да проговори о томе, али на наговор редакције је ипак иступио.

–Долазе ми. Долазе ми ове кабадахије са локала, прете ми да не причам ово. Није мени због мене, него због унука, али ипак истина је на првом месту. Гореће, гореће градови због издаје, а сваки ће поштен човјек јурити свог напредњака по улици. Они ће молити за милост, говорити како никада нису гласали за Александра Вучића али биће касно. Прича се у народу да су их прошли пут када су направили издају, има томе ја мислим и две стотине година, радикали набијали на ражањ. Бојим се да ће се сада прво међусобно поубијат, а да ће их народ само докосурит. Не знам, немојте ме више питат…

Са сузама у очима пророкује Илије, са великим жалом у срцу јер и у његовој породици постоје напредњаци који за њега мисле да је луд и не желе да га слушају.

–Па како да не бринем, не виде сопствену пропаст. Лаже их ђавола направа телевизија, лаже их, али они не маре. Осладиле им се паре. Прогутаће они све те паре на уста, кад ти Ђед Илија каже. Видећеш. Гутаће паре док се не удаве, проклете им биле.

Извор: Славија инфо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ