Србија

ДРАМА У БЕОГРАДУ: Полиција хитно дојурила, двојица га држала да не побегне до доласка полиције

Фото: јутјуб

Млађа путница пријавила је данас око 11 сати сексуално узнемиравање у градском превозу од стране старијег мушкарца (58), а возач ГСП-а је одмах случај пријавио кроз систем хитне службе.

Диспечер центра Секретаријата за јавни превоз одмах по добијеном аларму контактирао је возача, а потом обавестио и полицију која је убрзо стигла и ухапсила нападача.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– До момента доласка полиције два млађа путника задржала су лице у возилу за које се сумња да је узнемиравало девојку – саопштио је Секретаријат за јавни превоз.

Одељење за управљање и мониторинг Секретаријата за јавни превоз данас је око 11 сати током редовног рада на управљању линијама ЈЛПП-а добило аларм хитне службе од возача који обавља превоз на линији 16.

Возило се у тренутку слања аларма налазило код Тржног центра „Ушће“ у смеру ка Градској општини Нови Београд.

Диспечер је одмах по добијеном аларму контактирао возача који је навео да је једна млађа путница пријавила сексуално узнемиравање од старијег мушкарца, пише Курир.

Током интервенције полиције наводно је утврђено да се ради о мушкарцу који је 1973. годиште и који је већ два пута осуђиван за кривично дело педофилије и сексуалног узнемиравања.

Секретаријат за јавни превоз апелује на путнике да пријаве возачу свако дешавање у возилу које би могло угрозити безбедност путника.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ