Свет

ЉУДИ У НЕВЕРИЦИ! Секиром и ножем усмртио девојку (24): Када се сазнало чија је ћерка, цео град је остао у шоку

Фото: Pixabay.com

Млада Евелин Педроса Родригеш (24) пронађена је мртва у суботу након што ју је, према сумњама полиције, дечко ударао секиром, а потом је и докрајчио ножем у бразилском граду Паулистана.

Главни осумњичени је 26-годишњи момак идентификован као Жоаб дос Сантош Кампош, који је те вечери био са њом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како наводи Цицеро Оливеира, шеф полиције Паулистане, Жоаб је након злочина покушао да изврши самоубиство, али је у томе спречен и пребачен је у оближњу болницу где се налази под полицијским надзором, преноси Цидаверде.цом.

Према наводима полиције, Евелин и Жоаб су се најпре посвађали, а из свађе је произашла трагедија.

– Препирке, као и тучу започели су код куће, а потом су напустили тај дом и наставили да се свађају у оближњој улици. Имао је секиру у руци којом је ударио девојку, акада је пала на тротоар, ножем ју је неколико пута избо. Смрт је била моментална – наводи шеф полиције.

Становнике Паулистане погодила је вест о смрти младе девојке, а нарочито их је шокирало то што се ради о ћерки градског већника Елијаша Родригеша, који је за бразилске медије потврдио да је реч о његовом детету.

Након злочина, Жоаб је пресекао вене, а полиција га је пронашла у несвести поред тада већ мртве Евелин.

Њих двоје су такође родитељи двогодишњег сина, а ова трагедија велики је шамар како за породицу, тако и за читав град од 20.000 становника.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ