Србија

Настао хаос! ОТАЦ ДИВЉАК ШУТИРАО СИНА У ДВОРИШТУ ПРЕД ОСНОВЦИМА: Ево ко је спасао дечака, следи потез тужиоца!

Дивљачко батињање детета прекинула је једна храбра наставница, док су деца стајала и скамењено посматрала целу сцену

Стравичан инцидент догодио се дворишту једне основне школе која се налази у околини Прокупља!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, отац једног дечака пришао је групи матураната и свог сина извукао из гужве, након чега га је оборио на бетон и почео крвнички да га шутира! Остала деца су шокирано гледала шта се дешава и нико од основаца није смео да реагује и спречи овакво стравично насиље.

Како незванично сазнајемо, у питању је била прослава краја школске године, а један изреволтирани отац одлучио је да дечје славље прекине и бес према свом сину искали пред пуним двориштем деце.

Директор школе за Курир је рекао да се инцидент десио у понедељак негде око пола један, када су матуранти сами организовали прославу и позвали трубаче. Пуком срећом, инцидент се десио док су још наставници и разредне старешине биле у школи.

Дечак који је претучен није матурант, већ ђак седмог разреда, који се прикључио слављу другара матураната. У једном тренутку дошао је његов отац, и нико није могао ни да посумња шта ће уследити. Нисам био у школи када се то десило, али сам био шокиран када сам видео батињање на видео снимку. Отац је извукао дете и крвнички га тукао, а цео инцидент спречила је једна наша храбра наставница – рекао је директор школе и додао да је школа одмах након инцидента реаговала.

Одмах данас је, према његовим речима, заседао тим за насиље у школи, причало се о томе, и предложен је план заштите детета.

– Цео случај пријавио сам Центру за социјални рад, полицијској управи тог места, и школској управи Ниш. У станици сам изјаву дао и ја као директор, и наставници који су присуствовали инциденту. Полиција није била у школи, али сам сазнао да је касније саслушан у полицији и да му је изречено удаљење из куће.

О целом случају обавештен је тужилац и против оца ће бити покренут поступак – испричао је наш саговорник. Како је додао, школа је спремна за сарадњу са надлежнима, али је приоритет њима сам ђак који је претучен, као и деца која су то насиље гледала.

– Деца која су се тамо затекла доживела су велику трауму. Видно је било да су се деца укочила од страха, и са њима ће понаособ наредних дана бити обављен разговор како се то не би одразило на њихово психолошко стање. Што се претученог дечака тиче, он данас није био у школи јер је био у Центру за социјални рад и на лекарским прегледима. Чим поново крене на наставу, наш психолог ће том седмаку пружити пуну пажњу како би му се помогло да трауму преброди што пре – закључио је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ