Србија

СЈАЈНА ВЕСТ ЗА ГРАЂАНЕ! Председник Вучић се хитно огласио: НЕ МОГУ ДА САКРИЈЕМ ОСМЕХ!

Немачка компанија „Fischer automotive systems“ аутомотив систем отворила је данас у Јагодини фабрику у којој ће се производити аутоделови и додатна опрема за аутомобиле високе класе, у присуству председника Србије Александра Вучића

“ Увек сам намргођен, али кад год отварам неку фабрику, не могу да сакријем осмех. Много сам срећан данас што сам имао прилику да упознам господина Фишера, и Јагодина и поморавски округ имају добру будућност“, казао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник каже да је захвалан немачким инвеститорима који су препознали Србију као добро место за улагање. Вучић је истакао да је најлепша вест данас да ће фабрика типлова бити такође у Јагодини.

„Пре свега драги радници драго ми је што вас видим данас, професор Фишер не зна, мене мало ко у овој земље воли, увек сам намргођен, али кад год дођем у неки град да отворим фабрику не могу да скинем осмех. Јагодина има добру будућност, сећам се кад сам пре седам година довео прву немачку фабрику Др. Еткер, питао сам се да ли је последња компанија коју ћу довести, али није, тај број је из дана у дан све већи. Драго ми је што су препознали да је Србија добро место за улагање. Малопре сам чуо једну лепу вест за Јагодину, ако сте добро чули, Фишер је рекао да ће фабрику типлова поставити овде у Јагодину“, рекао је Вучић.

„Рекао сам Фишеру да ћемо дати увек десет пута бољу понуду од свих осталих земаља у региону. Веома сам срећан данас, видео сам много младих људи срећних, који су већ примили једну или две плате. Надам се да ћемо привући још неке стране инвеститоре, очекујемо стопу расту преко 6 посто, надамо се и преко 7, тако је рекао ММФ. За то су заслужни многи људи. Људи обично говоре како имамо излив оних који имају највише школе, али се људи враћају назад. Наш је посао да и остале занатлије вратимо у земљу да поново имамо већу базу, да имамо више деце, јер без деце нема будућности. Будућност је и у породичним компанијама, надам се да ћемо и ми тако моћи за пар година, живела Србја“, рекао је Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ