Свет

СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА НА ИГРАЛИШТУ: Девојчица (3) ПОГИНУЛА када је отац пао преко ње!

Фото: Pixabay.com

Девојчица (3) умрла након што је отац пао на њу на игралишту.

Амберли Пенингтон-Фолеи смртно је повређена на игралишту где је била са својим оцем Робертом Фолеием у Апер Хат-у, Нови Зеланд.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мртвозорник је смрт трогодишњакиње, која је убијена када је њен отац пао на њу на игралишту, назвао „трагичном несрећом“.

Тог је кобног јутра била на игралишту у близини њеног дома са оцем Робертом Фолеием и играли су се на делу опреме за игралишта званом „Прстен Супернове“ где се трагедија догодила.

У извештају мртвозорника откривено је да је девојчица претрпела тешке повреде главе и врата и повреду мозга и кичмене мождине, након што је отац пао на њу док су се играли.“New Zealand Herald“ извештава да је опрема за игру Супернова „велики точак који стоји непосредно изнад земље“ и који се врти трчањем или коришћењем руку.

Амберлие је седела на највишем делу прстена док ју је њен отац, који је стајао на точку, померао корачајући удесно, а затим улево, такође премештајући дете према њему, а затим назад на другу страну, како каже британски „Mirror“.

Мртвозорник Петар Риан рекао је да је након неког времена господин Фолеи почео да губи равнотежу и док је покушавао да искочи из прстена слетео је пуном тежином на своју ћерку.

Речено је господин Фолеи устао и видео како му је ћерка сишла са платформе, а док је стајала са стране тетурала се, а из носа и главе јој је текла крв. Након што су је одвели у оближњу медицинску клинику, речено је да је девојчица била бледа и да није говорила.

Упркос напорима да је спасу, девојчица је умрла.

Риан је рекао да Амберлина смрт није настала због грешке или квара на опреми и да није било доказа да је њен отац њоме управљао на „опасан или непромишљен начин“, како је пријављено.

Њена породица, која се преселила из Велике Британије пре девет година, је одала почаст девојчици.

Амберлина мама, Ема Пенингтон-Фолеи рекла је за „Stuff“:

– Цела заједница Апер Хат тугује због губитка наше бебе са нама и јасно је да је Амберли зближила нашу ионако јаку заједницу. Она је заиста дирнула срца многих.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: SrbijaDanas.com/Mirror

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ