Србија

Направио хаос! ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ПЛАЧЕ И ТРАЖИ БЕСПЛАТНО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ОД ДРЖАВЕ! Ребићу, ти си крив, врати полицију да ме чува!

Јовановић подсећа да је 13. маја 2021. године Јединица за обезбеђење личности укинула обезбеђење његовој деци, повукла и његово обезбеђење, упркос чињеници да је био штићена личност последњих 20 година.

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а поднео је кривичну пријаву против директора полиције Владимира Ребића, Вишем јавном тужилаштву у Београду, сазнаје Тањуг.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У кривичној пријави Јовановић наводи да је директор полиције Владимир Ребић злоуботребио службени положај свесно и са намером не вршећи своју дужност. Лидер ЛДП-а констатује да је Ребић тиме угрозио живот његове деце и његове породице.

Јовановић подсећа да је 13. маја 2021. године Јединица за обезбеђење личности укинула обезбеђење његовој деци, повукла и његово обезбеђење, упркос чињеници да је био штићена личност последњих 20 година.

У кривичној пријави у коју је Тањуг имао увид Јовановић наводи да није добио писани допис о укидању обезбеђења већ да је о томе, као и српска јавнност, сазнао у медијима. Чедомир Јовановић истиче да директор полиције, не само да није вршио своју дужност, већ је злоупотребио свој положај износећи неистине у јутарњем програму Прве телевизије о истрази о инциденту који се догодио 2.јуна у Новом Београду.

„Директор полиције је то учинио упркос чињеници да сам ја штићено лице, свесно стварајући погрешну и лошу слику о мојој породици и мени, тако подривајући и ширећи мржњу према нама која може да изазове следећи напад, наносећи тиме нематеријалну штету и страх за живот моје породице и мене“, наводи змеђу осталог Јовановић у кривичној пријави против Ребића сазнаје Тањуг.

Напали га Руси и ресторани брзе хране

Када је Чедомир Јовановић изјавио да су руски агенти хтели да дрогирају његову ћерку, Милица Ђурђевић је прва изашла у јавност са тврдњом да лидер ЛДП-а очајнички покушава да задржи бесплатно обезбеђење од државе лажно тврдећи да је његова породица угрожена.
Убрзо након тога, Јовановић је демолирао локал брзе хране на Новом Београду тврдећи да су га напали хулигани. Међутим, поставља се питање како је после напада ушао у обрачун са излогом ресторана брзе хране, а не са хулиганима.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг/Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ