Спорт

ЈОКИЋЕВ ОТАЦ БАЦА НОВО СВЕТЛО НА ЦЕО СЛУЧАЈ: Прави разлог Николине одлуке ће одјекнути Србијом

Бранислав баца ново светло на овај случај.

Кошаркаш Денвер Нагетса, Никола Јокић, разочарао је нацију одлуком да не наступа за Србију овог лета. Да неке ствари не могу још увек да се открију и да неки разлози отказа остају мистерија, поручио је његов отац, Бранислав. Он је додао како ће сазнање правог разлога одјекнути нацијом која ће онда моћи да разуме потез његовог сина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јокић је јутрос саопштио да није у могућности да наступи за репрезентацију, као и да је његовом телу потребан опоравак након напорне сезоне у НБА лиги у којој је играо на свакој утакмици.

Ипак, његов отац Бранислав баца ново светло на овај случај. Према његовим речима разлог због којег његов син неће играти за Србију је веома озбиљан.

– Разлог му је оправдан, али није ни битно не бих сада о томе. Када се сазна зашто неће да игра и шта је прави разлог томе, људи ће разумети његов поступак – рекао је Бранислав Јокић за портал Република.

Подсетимо, Јокић је изабран за МВП НБА лиге за ову сезону, а за екипу Денвера одиграо је 72 утакмице у регуларном делу и још 10 у плеј-офу.

Извор: Република/srbijadanas.com

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ