Спорт

ПРАВО БОГАТСТВО ЗА НОВАКОВ РЕКЕТ! Нећете моћи да верујете када будете видели колико кошта!

Фото: Твитер принтскрин

Рекет који је Новак Ђоковић поклонио дечаку након победе против Стефаноса Циципаса у финалу Ролан Гароса већ сада вреди богатство

Кен Голдин, извршни директор „Голдин аукција“ процењује да рекет већ сада вреди између 25.000 и 35.000 долара, када би дечак хтео да га прода.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Езра Левин, директорка платформе „„Collectible“ која се бави спортским реквизитима, сматра да је рекет још скупљи и да може да кошта чак 50.000 долара.

Није ну чудо!

Ђоковић је овим рекетом преокренуо резултат од 0:2 до 3:2 у финалу против Стефаноса Циципаса кога је победио за 19. гренд слем и други пехар Ролан Гароса. Ноле је тако постао једини играч који је на два меча током једног гренд слема направио велики преокрет, а тек пети у Опен ери који се вратио у финалу после два сета минуса.

Голдин тврди да ће рекет вредети бар 50.000 долара ако Новак освоји 20 или више гренд слем титула, а да ће ићи и до 100.000 долара, ако узме овогодишње титуле на Вимблдону и УС Опену.

Ако дечак буде желео да прода Нолетов релет обогатиће се. А с обзиром у каквом трансу је био када је добио поклон, мало је вероватни да ће се одвојити од њега због новца.

 

 

 

 

 

 

Фото: Твитер
Извор: информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ