Србија

ОЧУХ И МАЈКА ИЗ ПАКЛА УХАПШЕНИ У БЕОГРАДУ: Дечак сам позвао полицију! Ево шта се све издешавало у стану док је мајка само гледала

Фото: јутјуб

По налогу Првог оснвоног јавног тужилаштва у Београду полиција је ухапсила М. М. због сумње да је извршио кривично дело насиље у породици над пасторком, као и М. К, мајку детета због непружања помоћи и запуштање и злостављање малолетног М. Л.

У кривичној пријави наводи се да је М. М. у изнајмљеном стану на Врачару, у ком је у ванбрачној заједници живео са мајком малолетног дечака, од маја 2020. више пута физички напао дечака и нанео му телесне повреде. Насиљу је, како се сумња, присуствовала мајка која није предузела ништа да би заштитила свог сина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У уторак, око 16 у улици Хаџи Рувимова, осумњичени М. М. поново је физички напао малолетног оштећеног тако што га је рукама оборио на под, а затим ухватио за крагну мајице и подигао са земље, наневши му телесне повреде врата и десне надлактице, такође у присуству мајке малолетног оштећеног, М.К. која ни тада није предузела никакве мере да га заштити, већ се са осумњиченим М. М. удаљила са лица места, оставивши малолетног оштећеног да плаче – саопштило је тужилаштво.

Након овог догађаја, дечак је сам обавестио полицијске службенике ПУ Београд УКП о насиљу у породици ком је изложен.

– Поред кривичног дела непружање помоћи мајци је стављено на терет и кривично дело запуштање и злостављање малолетног лица јер је у мају 2020. године након ступања у емотивну везу са осумњиченим М. М. напустила стан у ком је живела са својим малолетним сином, оштећеним М. Л. и својом мајком, од када је престала да се стара о свом детету, а његово васпитање и бригу о оштећеном препустила својој мајци, која услед старости није у стању да испрати развојне потребе детета – навело је тужилаштво.

Осумњичени М.М. и М.К данас су саслушани у просторијама Првог оснонвогјавног тужиоца у Београду, када су у присуству браниоца по службеној дужности у потпуности негирали извршење кривичних дела која им се стављају на терет.

– Поступајући заменик јавног тужиоца је након саслушања предложио Првом основном суду у Београду да према осумњиченим М.М. и М.К. одреди притвор због постојања околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, као и због постојања особитих околности да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело – саопштило је Прво основно тужилаштво.

Извор: Курир.рс/Ј. С.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ