Спорт

ХРВАТИ ШОКИРАЛИ РЕГИОН: Ђоковић је ЗЛИКОВАЦ!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је многима трн у оку откад је прекинуо доминацију Роџера Федерера и Рафаела Надала, а о томе пише и један хрватски портал.

Наиме, хрватски „Телеспорт“ је на објавио вест са насловом „Партибрејкер – Ђоковић на путу до статуса Највећег икад“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Била је то лепа романтична вечера све док није дошао Он. Сад већ при њеном крају Роџер Федерер и Рафаел Надал седели су сити, уз чашу црног вина су себи дали одушка и почели занесено да причају о томе како никад нико није играо тенис као њих двојица. Било је то тамо негде још на крају 2008. године коју је обележила она романтична драма у финалу Вимблдона – наводи хрватски портал.

Истиче и се и Федерерова грациозност, односно да је на терен долазио у сакоу, али и тренутак кад им је Ђоковић покварио све планове.

– И онда ти дође Он. Као да у романтичну драму одједном убаците зликовца. Или као да је дошао на ту имагинарну вечерицу, нагло узео столицу и сео за сто, дунуо и угасио свећицу те постао страшно дрзак: ‘Момци, стићи ћу вас, пазите шта вам кажем’, говори док га ова двојица посматрају као да је превише попио – наводе Хрвати.

Такође, тамошњи новинари су посебно истакли Нолетов спортски безобразлук и невероватну количину самопоуздања, због чега су противници немоћни пред њим.

– Новак Ђоковић живи за дан кад ће по броју освојених гренд слемова престићи Федерера и Надала. Често о томе јавно прича, искрен је по том питању, а посебно ми је невероватно да може да се носи с таквим притиском који очито сам себи набија, па и да није изгорео у тој можда помало и нездравој опседнутости. Како се човек напросто не умори од доказивања. Ако Ноле нешто обожава, онда је то оно кад му кажете да нешто не може или неће учинити. Слуша то готово целу своју каријеру и углавном је доказивао супротно – закључује се у тексту.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ