Србија

Настао хаос! МУЧИЛИ ДЕЧАКА НА ВРАЧАРУ! Старлета мирно гледала како јој муж ПРЕБИЈА СИНА? Годину дана ТРАЈАО ТЕРОР!

Жена и њен партнер ухапшени су по налогу Првог тужилаштва због сумње да су починили насиље у породици и због непружања помоћи детету

Београдска старлета и њен ванбрачни партер ухапшени су по налогу Првог основног јавног тужилаштва због сумње да је он починио насиље у породици над њеним малолетним сином, а она због тога што није пружила помоћ детету, као и зато што је дечака запуштала и злостављала!

Како Курир сазнаје, дечак је сам пријавио полицији да трпи насиље и испричао да му мајка није помагала, већ да је, када би видела да плаче због злостављања очуха, викала да престане да плаче.

Годину дана трајало

У кривичној пријави наводи се да је ухапшени мушкарац, који је живео са његовом мајком на Врачару, дечака злостављао дуже од годину дана, од маја 2020. Наводно, дечака је више пута тукао и нанео му повреде, а мајка је све то немо гледала.

– У уторак, око 16 сати, осумњичени је на улици поново напао малолетног оштећеног тако што га је рукама оборио на под, а затим ухватио за крагну мајице и подигао са земље, наневши му повреде врата и десне надлактице, такође у присуству мајке оштећеног, која ни тада није предузела никакве мере да га заштити, већ се са осумњиченим удаљила, оставивши дечака да плаче – саопштило је јуче Прво тужилаштво.

Након овога, дечак је сам обавестио полицију о насиљу у породици ком је изложен, потврђено је из тужилаштва.

– Поред кривичног дела непружања помоћи, мајци је стављено на терет и кривично дело запуштања и злостављања малолетног лица јер је у мају 2020, након ступања у емотивну везу са осумњиченим, напустила стан у ком је живела са својим малолетним сином, престала да се стара о свом детету, а његово васпитање и бригу о њему препустила својој мајци, која услед старости није у стању да испрати развојне потребе детета – навело је тужилаштво.

Негирали на саслушању

Осумњичена старлета и њен партнер јуче су саслушани у тужилаштву и они су у присуству адвоката негирали да су извршили кривична дела која им се стављају на терет.

Тужилац је након саслушања предложио суду да осумњиченима одреди притвор због постојања околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, као и да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ