Србија

СИТУАЦИЈА ЈЕ ДРАМАТИЧНА! Вучић се хитно обратио Србима у Црној Гори!

Вучић је поручио да су притисци на Србију по питању Косова и Метохије очекивани, као и да ће се о одлуци црногорског парламента још расправљати и да ће се Србија увек залагати за интересе њеног народа у Црној Гори.

„Поручујем нашем народу који живи у Црној Гори да смо уз њих! Наше је да држимо главу уздигнуто, да се боримо и градимо мир. Живела Србија и српски народ“, написао је Вучић уз видео који је објавио на Инстаграму.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић се осврнуо на одлуку црногорског парламента да усвоји Резолуцију о Сребреници.

„Поштовани грађани Србије и српски народе. Претходних дана и недеља били смо изложени великим притисцима. Очекивали смо их од свих оних који су учествовали у покушају стварања такозваног независног Косова, и од свих оних којима не пада лако чињеница да Србија напредује најбрже у својој историји. Очекивали смо их од свих оних који би управо зато желели да Србију ослабе, али нисмо их очекивали од оних који су нам увек били најближи“, рекао је Вучић.

Вучић је рекао да је његова порука упућена српском народу где год да живи, који мора да издржи нападе и притиске.

„Није наша ни срамота ни кривица, само треба да држимо главу високо уздигнуто, да радимо што је могуће више, и да се боримо још снажније. Да се боримо за своју Србију и све наше грађане. Да одговоримо на сваку оптужбу, али да и даље градимо мир и чувамо стабилност. Да никога не вређамо и никоме не радимо оно што нама раде“, додао је Вучић.

Вучић је рекао да ће Србија у наредним данима анализирати све одлуке црногорског парламента, и рекао је да се неће доносити исхитрена решења.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ