Регион

Шокантно! „СРБИ СТАЛНО МЕТА ПРОВОКАЦИЈА“ Фата Орловић одбила паре – хрватски историчар узбуркао регион! Ево шта се крије иза свега!

Хрватски историчар Горан Шарић изјавио је да је рушење православне цркве провокација Срба.

– Сулудо је рушење православне цркве. Због чега се руши православна црква? Није могла она жена (Фата Орловић) узети милион и по евра које су јој нудили? – питао је Горан Шарић на ТВ Рас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хрватски историчар тврди да су Срби стално мета провокација, те навео пример и неправедних пресуда Хашког трибунала, као и нон пејпере којима се тражи да се Србија одрекне својих терориторија.

Горан Шарић је истакао да то све Србе буди и да многи Срби постају свесни да Србија никад неће бити довољно мала да за Запад не би била велика, а да „јадници на Балкану не схватају да је само јака Србија гарант јаких осталих земаља на Балкану“.

Историчар је однос Запада у односу на ове просторе, упоредио са приступом колонизатора у Африци када сва племена уједине против најјачег.

Лажна вест да је умрла Фата Орловић

На друштвеним мрежама се ширила лажна вест да је преминула Фата Орловић која је изазвала бројне реакције. Ипак, Фата Орловић је жива и ван животне опасности.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ