Спорт

Тресе се тениски свет! ПОСЛЕ ОТКАЗИВАЊА ВИМБЛДОНА И ИГАРА: Надал има паклени план за Новака Ђоковића!

РАФАЕЛ Надал се повукао са Вимблдона и Олимпијских игара, али то је изненадило само оне који не схватају шта је овом одлуком „бик са Мајорке“ желео да уради.

Освајач 20 гренд слем титула није успео да буде доминантан чак ни на шљаци ове сезоне, па је јасно да је време за велике промене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Надал је свестан да на Вимблдону нема чему да се нада ни иначе, а камоли са тренутном формом, па нимало не изненађује одлука да одустане од незваничног светског првенства.

Имајући у виду да већ има злато са Олимпијских игара, из Пекинга 2008. године, јасно је да Надал није оптерећен најсјајнијим одличјем у Токију, па нимало не чуди што се повукао са највеће светске спортске смотре.

Олимпијске игре се завршавају 8. августа, а да УС опен почиње већ 30. августа, Надал није случајно одлучио да се посвети потпуно покушају да освоји трећи гренд слем сезоне.

Због тога жели да од старта игра северноамеричку турнеју, да на два мастерса, у Торонту и Индијан Велсу, покуша да избруси форму која би му омогућила да буде макар равноправан ривал Ђоковићу у покушају да освоји титулу.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ