Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО И ПОДИГАО СРБИЈУ НА НОГЕ: Од тога не постоји ништа теже!

Централна манифестација поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције одржава се данас на платоу испред Палате „Србија“

– Велика ми је част што могу данас овде да говорим и тешко је говорити после министра МУП јер увек говори надахнуто. Нисам председник свих Срба, председник сам Србије и свих њених грађана, свих оних људи који живе у нашој земљи. Никада нећу дозволити да се одрекнемо српког народа и увек ћу се борити да помогнемо српском народу, а да не угрожавамо друге народе. Србија мора да брине и о свом роду, а нема ништа природније, као што волите децу и породицу да волите своју земљу. Важно је да имамо снажну полицију, колико је важно да имамо људе који нам помажу приликом било које природне непогоде, јер се људи увек обрате вама – српској полицији да реше своје проблеме. Ви сте ти који чувате и штитите државу, а од тога не постоји ништа теже и зато вам велико хвала – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ничији положај на било којем месту у држави не сме да вас спречи да обављате закон, а за вас је закон једноставан. Сви који га крше, баве се криминалом, корупцијом морају да одговарају. Тако ћемо имати поверење грађана – нагласио је председник Србије.

Председник је додао да зна да је породицама тешко, да полицајац мора да има живот и плату достојну човека и најавио повећање плата припадницима МУП.

– Ја сам поносан на вас, никада нећу окренути главу већ су стати мирно испред вас и захвалити за све што ст еурадили за Србију. Свим грађанима Србије ћу да кажем да је полиција ту да штити ваша права, права припадника било које нације у Србије. Ви пре свега треба да будете људи, Много вам хвала, хвала вашим породицама. Полиција ће и ове године имати повећање плате. Вас молим да чувате државу, јер резервну државу немамо. Живела Србија – закључио је Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ