Спорт

СКАНДАЛ! Јелена ШОКИРАЛА: Шта год да уради Ђоковић не може да се мери са Федерером и Надалом!

Трка за титулу најбољег тенисера свих времена и даље траје, неки су већ прерано Роџера Федерера прогласили за GOAT-а, али највише се питају Новак Ђоковић и Рафаел Надал.

После Ђоковићевог освајања Ролан Гароса многи сматрају да је Србин у најбољој позицији иако има једну Грен слем титулу мање од двојице великих ривала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, руска тенисерка Јелена Веснина, некада 13. тенисерка света, која подржава Роџера Федерера и коме се диви већ годинама уназад сматра да Ђоковић никада неће моћи да се мери са Швајцарцем и Шпанцем!

– Да, делује да Новак има шансу да престигне Роџера Федера и Рафаела Надала? Да ли ће имати више гренд слем титула и од Серене која је на 23? Можда, имам поштовање према Ђоковићу и Надалу, али је за мене Федерер највећи свих времена- рекла је Јелена Веснина.

Тенисерка коју је Федерер „купио“ својим шармом на Вимблдону пре четири године објаснила је да шта год Ђоковић уради – неће променити њено мишљење.

– Обожавам Роџера као тенисера. Ако Новак буде имао највише гренд слем титула и освоји Олимпијске игре – приближиће се Федереру који то нема, али мислим да код навијача никада неће имати ту љубав и подршку какву имају Федерер и Надал- закључила је Веснина.

Подсетимо да Ђоковић има бољи међусобни скор са Надалом и Федерером, да је провео највише недеља на врху АТП листе и да држи многобројне рекорде, али изгледа да му тениска јавност неке ствари никад неће опростити!

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ