Србија

Језиво! ДАНИЈЕЛА ШТАЈНФЕЛД ХТЕЛА ДА СЕ УБИЈЕ: Ово је последња година мог живота! НАПИСАЛА И ОПРОШТАЈНО ПИСМО!

Глумица Данијела Штајнфелд је открила да је 2014. године покушала да изврши самоубиство, али да је њен пријатељ нашао опроштајно писмо и позвао полицију, која је спречила да дигне руку на себе.

Данијела Штајнфелд је за Недељник говорила о злостављању које је претрпела од стране Бранислава Лечића, којег је оптужила за силовање. Она је открила да је 2014. намеравала да се убије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисам имала довољно менталне снаге да дођем на посао, да остварим пријатељство и често да не могу да седнем у кола. Сваки ауто је изазивао комплетно поновно преживљавање трауме, као да се силовање поново догађа. Била сам избезумљена при помисли да ћу тако да живим цео живот. Тада сам помислила: „Боље да не живим“. Почела сам да губим аудиције јер се нисам појављивала. Плашила сам се да уђем у свлачионицу, на пробе, да будем сама у ходнику… И онда сам првог јануара 2014. године, у поноћ, када људи замишљају жеље, помислила „Ово ће бити последња година мог живота! Треба да се припремим за крај.“ Септембра те године сам покушала самоубиство – истакла је Данијела за „Недељник“.

Она је открила и да је написала опроштајно писмо.

– Мој пријатељ је пронашао опроштајно писмо. Позвао је полицију и они су ме спречили.

Како се осећа човек када крене да пише опроштајно писмо?

– Не знам, нисам тада била сва своја. Месецима сам причала да имам проблеме, да размшљам о самоубиству, тражила сам помоћ у својој околини, али је није било. Тада сам изгубила највише пријатеља. То све боли, јако боли. А онда дође као неки превид и више ништа не боли. Самоубиство је изгледало као једини излаз. Побегла сам код пријатеља у Лос Анђелес, да се тамо убијем, у граду где ме нико не зна. Написала сам опроштајно писмо и ставила га испод хрпе рачуна на столу, рачунајући да мој пријатељ неће гледати те рачуне и да ће наћи моје писмо када будем мртва. Нисам знала да је мој пријатељ видео шта радим. Он ми је спасао живот и пријатељи који су ми после покушаја самоубиства пружили несебичну подршку. Желела сам да такву несебичну љубав и саосећање који лечи све пренесем људима. И тако се родила идеја за филм. По тамошњем закону, полиција је морала да ме одведе у Хитну помо. У картону пише: „Пацијет је преживео силовање у србији 2012. године.“ – рекла је глумица.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ