Свет

Језиво упозорење! ЈАСНО ЈЕ ДА СЕ ДОГАЂА НЕШТО СА ЧИМЕ СЕ НЕ МОЖЕМО НОСИТИ! Амерички званичници ПРЕПЛАШЕНИ, изразили озбиљну забринутост!

Амерички законодавци су изразили озбиљну забринутост због претње Неидентификованих летећих објеката (НЛО) по америчку националну безбедност, при чему је један политичар отишао толико далеко да је рекао да се „догађа нешто што не можемо да решимо“

Коментари су се појавили након високо класификованог брифинга морнарице и ФБИ-ја члановима Сталног одабраног одбора Представничког дома Конгреса за борбу против тероризма, у среду – уочи очекиваног извештаја Пентагона о НЛО-има овог месеца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јасно је да се догађа нешто са чиме се не можемо носити – упозорио је посланик из Представничког дома Тим Бурчет након брифинга.

Шон Патрик Малони је додао да они питање необјашњивих ваздушних појава схватају „озбиљно“ – посебно када су у питању интереси националне безбедности Сједињених Држава – па желимо да знамо с чим имамо посла – преносе страни медији, међу њима и „Гардијан“.

– Постоје легитимна питања која укључују безбедност нашег особља, као и у нашим операцијама и у нашим осетљивим активностима, и сви знамо за ширење технологија тамо – рекао је Малони за Њујорк пост.

Радна група Пентагона задужена за неидентификоване ваздушне феномене (УАП) треба да 25. јуна достави Конгресу свој извештај о виђењима НЛО-а од стране војске. Некласификована верзија биће објављена, док ће детаљнија класификована верзија остати тајна – а шире се гласине о томе шта би могло да буде откривено.

Ове недеље су неки законодавци завирили у „одељење са осетљивим информацијама“ или СЦИФ, али нису желели да кажу новинарима шта су видели унутра.

Уместо тога, усредсредили су се на то да изразе своју забринутост због тога како НЛО могу да угрозе националну безбедност у Сједињеним Државама.

Наионална безбедност приоритет

– Знате да се увек ради о нашој безбедности – наша национална безбедност је приоритет број један и на то подручје смо се фокусирали – рекла је представница Вал Демингс.

– Био је то занимљив брифинг. Научио сам ствари које су ми сигурно биле нове. Али мислим да нећу више ништа открити – рекао је представник Адам Шиф.

Барем један бивши званичник Пентагона већ је изразио забринутост која би могла да се односи на националну безбедност, рекавши да су се НЛО више пута мешали у америчку нуклеарну технологију, чак присиљавајући неке објекте да излазе ван мреже.

Луис Елизондо, бивши шеф Пентагоновог Програма за идентификацију ваздухопловних претњи, рекао је за Вашингтон пост прошле недеље да су НЛО или како су званично идентификовани УАП заиста ометали америчку нуклеарну технологију.

– У овој земљи имали смо инциденте када су се ови УАП-ови умешали и заправо искључили са мреже наше нуклеарне способности – рекао је Елизондо у интервјуу.

Елизондо је упитан о неколико виђења НЛО-а изнад тајних објеката нуклеарног наоружања и чињеници да су готово све велике нуклеарне силе широм света пријавиле и декласификовале та виђења.

Рекао је да је тај феномен „брига за националну безбедност“ и додао да је исто запажање изнето и у другим земљама, чинећи га „глобалним питањем“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс /Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ