Србија

УЖАС! Сања и Милан пронађени мртви у изгорелој кући код Сопота!

Невенчани супружници Сања Рамић (28) и Милан Маринковић (38) нађени су мртви у изгорелој кући у Раљи код Сопота!

Како сазнајемо, трагедија се догодила 11. јуна око 19 сати, а само девет дана раније њих двоје су постали родитељи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сања се породила 2. јуна, а пошто је са бебом изашла из болнице, Центар за социјални рад им је одузео дете, јер су живели у изузетно лошим условима – каже наш извор.

Нађени загрљени

Комшије пара за Курир кажу да су кобне вечери приметили дим и ватру. – Они се нису дружили са комшијама. Скупљали су секундарне сировине и стално су нешто палили у дворишту, тако да нисмо придавали значај кад смо видели да куља – каже комшија из Раље и додаје да су позвали ватрогасце тек пошто су видели да гори кров.

– У кући су нашли угљенисана тела Сање и Милана. Били су једно преко другог, као да су загрљени. Сви смо били убеђени да су они смишљено то урадили због туге, јер су им из Центра за социјални рад одузели тек рођено дете – каже потресени комшија.

Међутим, мајка покојне Сање, која је родом из Крушевца, за Курир каже да је убеђена да је њена ћерка убијена.

– Сања је била лудо заљубљила у Маринковића. Знала сам да ће јој он пресудити. Говорила сам јој да га остави, јер је робијао 14 година и насилан је, али она ме није слушала – каже уплакана мајка. Према њеним речима, Сања се са Миланом забављала око годину дана. – Тукао ју је и малтретирао. Дете им се родило 2. јуна, а он их је извео из болнице четири дана касније и када су стигли кући претукао је и силовао. То ми је Сања рекла, када ме је звала да јој пошаљем паре за хлеб – препричава Слађана пакао кроз који је, како тврди, пролазила њена ћерка.

Зло од човека

Она каже да је Милан Сању изгладњивао, као и да су се хранили у контејнеру. – Центар за социјални рад јој је одузео дете, јер нису имали услова да га гаје. Нису имали струје, ни воде. Нису имали шта да му дају да једе, а Сања није имала млека – јеца Слађана и додаје да је за смрт ћерке сазнала од комшинице. – Претпостављам да је Милан њу убио од батина, па је после запалио и себе и њу и кућу како не би одговарао. Тај човек је био зло. Сања се жалила на њега, али га је волела. Он је њу опчинио, не знам чиме, али она ни поред свих зла које јој је нанео није могла да га остави. Можда јој је и претио – каже мајка. Полиција је након гашења пожара обавила увиђај и утврђује се како је ватра букнула.

Ужасни услови

Беба била животно угрожена

У Центру за социјални рад нам је потврђено да је беба одузета од родитеља, јер је била животно угрожена. Комшије причају да је детенце боравило у ужасним условима. – Осим што нису имали струју, ни воду, нису имали шта ни да једу. Патронажна сестра је ваљда пријавила да је дете угрожено. Сања није знала да ни да га обуче како треба. Добро је што је дете сада на сигурном – каже комшија.

Најтежи моменат

Тело је било угљенисано

Слађана каже да јој је најтежи моменат у животу био када је морала да идентификује тело своје ћерке.

– Шта да препознам када је била угљенисана. Нисам могла дете ни да видим, ни да је загрлим, ни да се опростим од ње. Она је била толико добра душа, није заслужила да овако сконча – каже уплакан мајка.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо / Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ