Свет

Велика туга! ПОЗНАТА ВОДИТЕЉКА НА ИВИЦИ СМРТИ, ОБРАТИЛА СЕ РЕЧИМА КОЈЕ СУ РАСТУЖИЛЕ СВЕ: Могуће је да НЕ ДОЖИВИ пунолетство ДЕЦЕ!

Британска водитељка Дебора Џејмс болује од рака црева.

– Истина је да мој рак никада заправо није нестао. Заспао је на кратко, али се сада поновно вратио и овог пута лекови не делују – написала је у колумни Дебора Џејмс која болује од рака црева.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Откривен јој је нови, брзорастући облик тумора у близини њене јетре и он не реагује на експерименталне лекове, које је почела да узима прошле године.

Рекла је да њен онколог жели да се врати на хемотерапију. Истакла је да људи са раком црева живе највише две и по године после дијагнозе, а она се са овом болешћу бори још од 2016. године.

– Иако се подразумева да се осећам као да сам дошла до самог дна, још увек не одустајем од наде – рекла је Дебора.

– И даље се плашим, и даље претпостављам сваки могући сценарио. Још увек мрзим општу анестезију и сваки пут се бојим да се нећу пробудити. Бринем се хоће ли нешто кренути по злу. Бојим се да ћу полудети усред ноћи, постати нервозна што морам да спавам сама у болници. Питам се и што ако умрем током операције – испричала је.

Са супругом Себастиеном Бовеном има двоје деце – сина Хјуга и ћерку Елоиз. Каже да се боји да неће дочекати њихово пунолетство.

– Заиста ми је тешко да гледам своју децу. Имам 13-годишњака и 11-годишњакињу и питам се хоћу ли их икада видети како пуне 18 година. Вероватно нећу. Све што желим је да имам будућност и да сањам о њој. Желим доживети свој 40. рођендан, направити велику забаву – закључује новинарка.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ