Србија

Упозорење за Запад! АЛБАНЦИ ЋЕ ОТИЋИ СА КОСОВА? Откривена велика опасност за лажну државу! Ево шта се крије иза свега!

Политички аналитичар Неџмедин Спахиу изјавио је да укидање визног режима представља велику опасност за лажну државу Косово, јер је извесно да би након тога велики број Албанаца отишао да живи на запад Европе

Додајући да би након састанка Куртија и председника Макрона, Европска унија требала да буде конкретнија и јасно стави до знања Приштини и Београду које уступке треба да направе како би кренули у правцу нормализовања односа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Порука председника Макрона је у истој равни са порукама које стижу (тзв.) Косову и Србији са Запада. Она је готово истоветна са поруком Бајдена да Београд мора да призна (тзв.) Косово, а да (тзв.) Косово мора да учини болни компормис за узврат том признању”, истиче Спахиу.
Председник Макрон је након састанка са премијером Куртијем изјавио да Француска неће преузети на себе обавезу да укине визни режим за тзв. Косово.

Укидање виза у садашњим околностима је према мишљењу Спахиуа веома опасно, уз наговештај да актуелна власт мора озбиљније и одговорније да ради, уколико жели да створи бољу перспективу за своје грађане.

„За Француску и друге земље Европске уније постоји бојазан да би визна либарализација више штетила него што би помогла (тзв.) Косову, јер постоји опасност да већина становништва напусти земљу, што би у овом тренутку било јако опасно за косовско друштво. Мора се покренути ситуација на боље, како би се грађанима улила нада да виде перспективу унутар своје земљи, а на да оду из ње“, казао је Спахиу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/Косово Онлине

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ