Свет

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН! Ивана одвела сестру на журку, не знајући ШТА ИМ РОЂАК спрема: Ујутро су их сачекале стравичне вести!

Фото: Pixabay.com

Антон Безјаев и још два неименована младића старости око 25 година, сви из околине Чељабинска, ухапшени су због силовања две девојке које је на журку довео њихов рођак.

Ивана (24) и Лада (22) Зобнин из Киштима неколико месеци због коронавируса нису нигде увече излазиле, па су позив рођака Јурија да дођу на журку нису ни у лудилу желеле да одбију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако су рођака површно знале и с њим су се дружиле док су сви били мали, пријало им је да изађу, што се показало као ужасна грешка.

Ивана је повела Ладу иако она није толико желела да иде код непроверене екипе људи. На журци им се већ после неких сат времена догодио хорор – Антон Безјаев, један од најбољих Јуријевих пријатеља, сипао је девојкама средство за омамљивање у пиће и оне су јако брзо изгубиле појам о томе шта се око њих и са њима дешава.

Ношене музиком и пићем, оне су прихватиле позив тројице момака да с њима оду у собу и како је после Ивана рекла полицији, од тог момента ничег се више нису сећале. Пред јутро су отишле кући сигурне у то да им се нешто десило.

– На журци у тренутку нашег одласка готово никог није било. Питале смо Јурија шта се дешавало, он је био обезнањен, причао је неке глупости. Изашле смо са ужасном главобољом и болом између ногу. Ладу је болело ужасно тело, па смо само сат времена провеле кући. Потом смо отишле лекарима и у болници је установљено да смо силоване – рекла је Ивана Зобнин у полицијској станици.

Антон и пријатељи били су веома бесни због Иванине приче о силовању и све су негирали. Тврдили су да су девојке биле те које су тражиле односе у соби.

Ипак, после резултата крвне слике девојака и комплетне анализе, откривено је да су у крви имале супстанце које су сугерисале на то да им је неко нешто сипао у пиће. Наредног дана клупко се одмотало.

Један од двојице Антонових пријатеља испричао је полицији све, као и то да је Антонова идеја била да се девојкама сипа нешто у пиће како би пристале на групни секс. Оно што је девојке највише повредило било је то што је откривено и да је Јуриј знао да ће његови пријатељи покушати да их намаме на однос, као и да тим поводом ништа није предузео.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ