Свет

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА! Девојчица скочила са спрата да би побегла од оца СИЛОВАТЕЉА: Речи њене мајке изазивају језу!

Фото: Pixabay.com

Исповест мајке десетогодишње девојчице која се бацила са првог спрата породичне куће у Форталези да би побегла оцу, сведочи томе да је њена ћерка била жртва насиља и с*ксуалног злостављања од стране сопственог оца.

Како наводи мајка, која је желела да остане анонимна, девојчица је у недељу ујутру скочила са првог спрата како би побегла оцу (34) који ју је напримерено миловао и нападао на разне начине, а све се догодило око 6.00 ујутру, пише бразилски Глобо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојчица је срећом преживела и дозивала комшију да јој помогне, након чега је човек који живи у суседству позвао полицију.

Дете се, према наводима мајке, жалила да је отац хтео да је “силује” и “убије”.

– Ћерка ми је рекла да је под претњама обећала оцу да ће бити мирна, да неће вриштати, нити му се опирати, само да би престао да је гуши, прекривајући јој уста руком – навела је мајка.

Ћерка јој је такође испричала да ју је отац толико јако давио, да је мислила да ће умрети.

Иако је током интервјуа за Глобо једва говорила од плакања, жена је потврдила је њен бивши супруг додиривао њену ћерку, што по закону представља рањиво силовање.

Дуго је размишљала да ли да пријави бившег мужа за овакво монструозно недело, јер се плашила његове агресивности, а и отворено јој је претио.

Упркос томе, одлучила је да истера правду до краја.

– Случај моје ћерке није једини. Ово се дешава свуда у нашем друштву и сутрадан било ко може да буде на месту моје девојчице. Све што желим је да га осуде како бих коначно могла да живим нормалним и мирним животом – закључила је унесрећена мајка.

Некадашњи супружници су већ неко време разведени, а дете је проводило викенде са оцем.

Разлог због ког су се развели, према речима жене, било је породично насиље.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ