Русија Свет

Стигло упозорење! АМЕРИЧКА ПОНУДА РУСИЈИ СЕ НЕ ОДБИЈА: Или најмоћнија алијанса свих времена или Светски рат

Стручњак Јаков Кедми говорио је о жељи америчког руководства за подмићивањем Москве што би им помогло у борби против Кине.

Одвојено, Кина и Русија не представљају озбиљну претњу Сједињеним Државама у геополитичкој арени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, њихова војна, политичка и економска алијанса прети Американцима непосредним губитком статуса светског хегемона, будући да Русија и Кина сада формирају нови моћни блок у свету.

Да би спречио такав развој догађаја, Вашингтон је желео да примени лукави план који ће, уколико буде успешан, успети да уништи садашње геостратешко руско-кинеско партнерство, као и да помогне Сједињеним Државама да победе у конфронтацији са Кином:

„Сједињене Државе су, у замену за прекид односа са Кином, обећале да ће „предати“ целу територију постсовјетског простора Русији, заједно са Украјином и балтичким државама“, рекао је експерт откривајући значење лукавог плана којим су Сједињене Државе желеле да преваре Русе.

Аналитичар је приметио да су Американци непромишљено сматрали да су Руси „једнаки идиоти колико и они који то предлажу“.

Међутим, Москва је одавно схватила пуни степен „поузданости“ партнерства са Сједињеним Државама и неће мењати узајамно корисну сарадњу са пријатељском суседном државом ради сумњивог политичког договора са државом која жели да уништи суверену Русију.

Резимирајући ситуацију, политиколог је истакао, да је Москва пристала на ову опцију, онда Вашингтон не би следио услове таквог споразума.

 

Извор: Webtribune.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ