Спорт

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА НИКОЛУ: Јокић добио забрану која ће га много заболети

На суботичком хиподрому је претходног викенда одржано десет касачких трка.

Главно надметање била је ,,Суботичка миља“ у којој је учествовало девет коња, а у центру пажње била је Ејми Дел Дуомо, узданица штале „Дрим Кечер“, чији је власник сјајни српски кошаркаш Никола Јокић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је петогода Италијанка за чијим сулкама је био Владимир Прибић завршила на првом месту, одлуком судијског колегијума она је дистанцирана на трећу позицију, те је тако победа припала Фидагу У.Р. са возачем Ђуричићем, док је други био Ијаго Д’Аморе са Дејаном Катанићем.

Наиме судијски колегијум је донео одлуку да дистанцира Јокићевог грла “због промене правца ометања у заврсници грла број девет”, тачније Ијага Д’Амореа.

Таква одлука је разбеснела власнике штале на чијем је челу кошаркаш Денвер Нагетса па је дошло до физичког напада на лица која учествују у спортском такмичењу.

На састанку управног одбора ,,КК Бачка“ донета је следећа одлука:

Донета је одлука забране учешћа у тркама које организује ,,КК Бачка“ штали „Дрим Кечер“ из Сомбора у трајању од 6 месеци почев од 27.06.2021. године због инцидената које су изазвали њихови чланови-особље на тркачком дану одржаном 27.06.2021 у Суботици, физичким нападом на службено лице на посчасној трибини хиподрома.

Казна се односи на сва грла чији је власник штала „Дрим Кечер“ из Сомбора, на дан 27.06.2021. године, сазнаје „Ало“

Извор: Курир спорт / Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ