Русија

Шок! ДА СУ РУСИ ПОТОПИЛИ БРИТАНСКИ БРОД, ДА ЛИ БИ ИЗБИО ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ? Путин се огласио о горућем питању, његове речи су потресле свет!

Руски председник Владимир Путин је изјавио данас да је разарач британске краљевске морнарице у Црном мору намерно покушао да тестира руске одбрамбене могућности, преноси агенција Ројтерс.

– Због инцидента са британским разарачем код Крима свет се није налазио на прагу трећег светског рата. И да смо потопили британски разарач, не би било трећег светског рата – изјавио је Путин током специјалног програма „Директна линија“, а преноси „Спутњик“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Навео је да је Британија желела да открије локацију руских снага на Криму и да види како реагују.

Како је додао, инцидент са британским разарачем код обала Крима је провокација, у којој нису учествовали само Британци, већ и Американци.

Руски председник је тачно у подне по московском времену, 18. пут, почео да одговара на питања руских грађана у оквиру традиционалног ТВ програма „Директна линија“.

Како је раније саопштено, примљено је око два милиона питања за руског председника и она настављају да пристижу, јавља руска агенција ТАС.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ