Србија

РЕГИОН НА НОГАМА! “Добро вас је отац научио да оптужујете Србију” Хрватски историчар упутио писмо Кривокапићевим ЋЕРКАМА

„Како су тачно угрожене? Плаше се да им конобар у “Вуле ву” не пљуне у пиће од 10 евра?“

Хрватски историчар Горан Шарић на Фејсбуку је објавио отворено писмо ћеркама црногорског премијера Здравка Кривокапића, које, упркос прогону Срба у Црној Гори од стране њиховог оца и жигосања српског народа и Србије као “геноцидних”, имају образа да оптужују српске медије за линч.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Писмо преносимо у целости:

Кренула хајка у анти-српским и антиљудским медијима, пре свега НоваС и Н1 на Србе и Србију због непостојећег прогона ћерки премијера Црне Горе Здравка Кривокапића. Реч је о (не)човеку који стоји иза резолуције о српском геноциду, донације вакцина тзв. војсци тзв. Косова, одбијању потписивања уговора са СПЦ, а које је потписао са осталим верским заједницама у Црној Гори… дуга је листа његових свињарија, иако је кратко на власти.

Кривокапићеве ћерке су изјавиле да се због: “хајке која је покренута у београдским таблоидима не осећају безбедно, те да је њихова породица изложена незапамћеном медијском линчу”.

Ево како Монтенегринке, НоваС и Н1 замењују тезе. Нису линчу изложени Срби у Црној Гори у којој влада њихов отац, Срби који чине трећину становништва, а не смеју радити у државним службама и немају министре, које монтенегринска скупштина проглашава геноцидним, него су угрожене Кривокапићеве ћерке док са силиконским уснама под фул профи шминком испијају коктеле на Врачару. Како су тачно угрожене? Плаше се да им конобар у “Вуле ву” не пљуне у пиће од 10 евра? Најбоље да им Србија плати једну рехабилитацију на Малдивима где ће залечити душевне боли.

НоваС и Н1 пишу да су београдски таблоиди Кривокапића прогласили издајником и човеком који пљује Србију. Шта је погрешно у тим констатацијама, осим да то нису београдски таблоиди? Ово није сукоб Кривокапића и београдских таблоида како Н1 и НоваС желе приказати, него Кривокапићеве-Дритан-НАТО-владе и српског народа.

“Из љубави у Београду”

– О свему смо обавестиле институције које се баве безбедношћу у Црној Гори – кажу сестре Кривокапић.

Дакле, отац “пријавио” Србију за геноцид, ви за медијски линч. Сестре настављају са патетиком:

– Нас нико није натерао да одемо у Београд и почнемо да се професионално остварујемо, већ смо то учиниле из љубави.

Из љубави према чему? Према естетским клиникама или према “Шехеру” и “Мадери”? Док ви живите живот златне младежи и пр*серавате се у главном српском граду, ваш отац шиканира те исте Србе у Црној Гори. Нисте писали саопштења кад је певаљка која је своју каријеру попут вас изградила у том омраженом Београду, недавно поносно певала Томпсонове песме у Никшићу?

НоваС и Н1 пишу:

– Подсетимо, од када је црногорски парламент усвојио Резолуцију о геноциду у Сребреници, медији под контролом режима у Србији су свакодневно писали о представницима власти у Црној Гори, у првом реду о премијеру Здравку Кривокапићу, иако је у документу назначено да поменута Резолуција није уперена ни против једног народа.

Медији под контролом режима? А под чијом сте ви контролом? Само медијима под контролом режима смета оптуживање Срба за геноцид? Вама то не смета? Кажете, у резолуцији пише да није уперена ни против једног народа? Има ли краја вашем лицемерју? Геноцид према дефиницији НЕ МОГУ починити појединци! Зашто Кривокапић није донео резолуцију о геноциду у Мосулу и рекао да то нема везе са Американцима? И како је геноцид кад Срби убију неколико хиљада муслимана у Сребреници, а није геноцид кад Американци убију неколико десетина хиљада муслимана у Мосулу?

Савезници су у Приштини

Сестре Кривокапић завршавају: “Тренутно смо у Црној Гори, а да ли ћемо напустити Србију и Београд одлучићемо након консултација с породицом и службама које у Црној Гори процењују нашу безбедност.”

Не знам како сте и до сада издржали са тим “геноцидним Србима”? Како вас не заболи желудац од погледа на геноцидаше док испијате “Аперол шприц” у “Сувениру”? Шта ће вам Београд кад су Срби такви, имате Приштину или Тирану, то су ваши савезници.

За колико Срба нема места у Београду док ви овде “градите каријеру”? Шта је требала Србија, да вас награди директорском позицијом? Да је Србија нормална држава, сви, понављам сви посланици црногорског парламента који су гласали за резолуцију, укључујући и чланове њихових породица добили би забрану уласка у Србију.

Први ћу подржати суочавање српског друштва са сваким злочином који су Срби починили над било ким, срамим се у име сваког тог злочина (јер је за злочине, супротно од оног што нас уче с*реш-с*реш интелектуалци одговоран цели народ, а криви су појединци), али овде се не ради о племенитој жељи да се истраже злочини, него о поквареном пљувању на Србе по налогу газда са запада.

Добро вас је отац научио да оптужујете Србију, али је пропустио рећи да мора има и другде, а Врачар је само у Београду.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ