Регион

САДИК СЕ ОГЛАСИО НАКОН СРАМНИХ СНИМАКА: Победник Звезда Гранда се пере скандалозним речима

Певач Садик Хасановић, финалиста последње сезоне „Звезде Гранда“ певао је о клању Срба по Братунцу. Након што су „испливали“ видео снимци и изазвали бес јавности, он се тим поводом ексклузивно огласио за Курир.

Садик је истакао да проживљава најгоре дане у свом животу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Уместо најлепших дана због финала Звезда Гранда, и успеха који сам доживео у такмичењу, ја преживљам најгоре дане у свом животу.

Имам 20 година, нисам способан да мрзим, ја сам Босанац и поносим се тиме, али бити Босанац значи поштовати друге људе, нације и вере. Ја сам израстао у таквог човека.

Са таквим сам се људима и дружио, волим све моје другаре из „Звезда Гранда“, моју менторку Марију и остале људе.

Када сам запевао спорну песму, имао сам само 12,13 година, нисам размишљао да она носи поруку мржње према икоме. Био сам клинац.

Волим своју земљу, али волим и Србију. У Београду сам провео најлепше тренутке, мој циљ је да људе чиним срећним, никако супротно, и зато се извињавам свима, ако сам некога повредио или учинио да се осећа лоше.

Желим поручити свима да желим бити неко ко шири љубав и ствара мир, а не супротно. Ја сам мирољубива и добра особа. Понављам, желим мир и љубав свима – поручио је за Курир Садик.

Извор: Курир.рс/А.П.

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ