Србија

Скандал! ЗВЕЗДА ГРАНДА СЛАВИ НАСЕРА ОРИЋА! Још као дете је певао о УБИЈАЊУ СРБА по Братунцу!

Садик Хасановић, финалиста последње сезоне „Звезде Гранда“ члан је музичке групе „Сателити“ која пева о клању Срба по Братунцу

Младић из Сребреника у овом бенду пева већ неколико година, откако је био дечак, а оснивач истог је његов отац Муто Хасановић који му је био главна подршка током такмичења у српском музичком шоуу „Звезде Гранда“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Група „Сателити“ постоји од 1989. године, а широј јавности је постала позната пре седам година захваљујући шаљивој песми „Фејсбук“. Садик је тада имао 13 година и био је главни вокал у нумери, а иначе је у бенду од своје 11. године.

Поред шаљивих, Муто, Садик и остали чланови бенда су снимали и ратно-хушачке песме, између осталог и „Ко на Божић у Кравицу дође“. Снимак на коме Сателити уживо певају ову нумеру на једној прослави постоји на јутјубу, а сада је постао виралан и на Твитеру.

Наиме, на Божић 1993. годиине догодио се велики покољ у српском селу Кравице, и то други по реду. Тада су муслиманске снаге тадашње војске БиХ предвођене Орићем, напале село које је бранила сеоска стража. Погинуло је 49 људи, од којих су неки управо напуштали цркву после божићне службе. Међу убијенима било је и стараца и деце.

Осим ње, снимили су и једну нумеру посвећену ратном злочинцу Орићу – „Ој Насере, Сребренички сине“. Снимак извођења те песме уживо, на једној прослави, постоји на јутјубу, а Садик Хасановић, који је тада још био дечак, ужива и са осмехом се клања ратном злочинцу!

Поред тога, Садик је поносно објавио и фотографију са ратним злочинцем Насером Орићем насталу пре неколико година.

Садик није одговарао на позиве медија.

Текст песме „Ко на Божић у Кравицу дође“

Еј ко на Божић у Кравицу дође, Насер Орић – није Карађорђе. А кад видјеше са свих страна пуца, стадоше им у грудима срца. Оставише и Божић и Славу, само живу да извуку главу. Еј оставише и Исуса сама, да га они погазе ногама. А на столу торте и колачи, нека једе ко је био јачи. Џабе што су и технику имали, опет им се Кравица запали. Насер својим борцима говори: ви славите док Кравица гори. Нема више гнијезда душманскога баш на Божић огријала Бога. Мјесто попа што свети водицу, дошетао Насер у Кравицу. Еј шта је ово Насер борце пита: „Немам коме Божић да честитам!“ Хајмо кући браћо Муслимани, ми смо овдје дошли непозвани…

 

 

 

 

 

 

Извор: курир.рс/информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ