Србија

ОТКУД АЈКУЛА НА АДИ? Сви у шоку! Београђанка снимила неман у београдском мору (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Ада Циганлија је „београдско море“, а становници престонице који су се данас нашли на овом популарном купалишту остали су у чуду када се на површини воде појавило нешто, на први поглед, налик ајкули.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Снимак који је јутрос настао већ кружи Твитером, а корисница која га је објавила обратила се својим пратиоцима у нади да ће сазнати о чему се заправо ради.

„Управо снимила на Ади“, написала је она, након чега је ознашла свог пријатеља Душана кога је упитала да ли се некада сретала са оваквим становником Аде.

У коментарима који су уследили огласио се и момак по имену Душан, али и сви они који су се нашли у чуду након гледања видео снимка. Док су неки збијали шале и писали како се ради о ајкули, Душан је написао како овај снимак може да буде доказ како једна од београдских урбаних легенди када се ради о Ади, можда и није само мит, већ истина.

„Ајкула. Најприближније, према репном и леђном перају, је штука капиталац коју ћу морати да потражим првом приликом. Ова би можда била доказ да примерак од 1, 5 метра није само риболовачка прича.“, напсиао је он.

„45. година се купам на Ади и ништа слично нисам видео… Можда неки огроман примерак штуке? Буца сом сигурно није. Браво, сјајан видео“, написао је још један корисник Твитера.

Остали су се шалили како се можда ради о ајкули, а било је и оних који су написали како би се преплашили када би се оволика „неман“ појавила испред њих.

Један корисник је такође напомену да је важно да се зна да је пецање на Ади забрањено, а да купачи не треба да се плаше воденог света.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ