Србија

Скандал! НЕ ЖЕЛИ ДА ПРИЗНА ГРЕШКУ! Садик НЕВЕШТО покушао да оправда свој СРАМАН ЧИН! Ове речи су разбеснеле Србе!

Финалиста музичког такмичења „Звезде Гранда“, Садик Хасановић, доспео је у центар скандала када се сазнало да је у прошлости певао песме о клању Срба и када су светлост дана угледале његове фотографије са Насером Орићем.

Сада се „Звезда Гранда“ огласила на свом Инстаграм профилу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Потичем из породице која има дугогодишњу музичку традицију. Мој ђед је био виолиниста, отац певач… Ја сам наставио с певањем, како код нас кажу с колена на колено. Али ако неко од мене очекује да бирам између оца и порекла, уместо успешне каријере, ја без дилеме бирам оно прво, оца, породицу и моје порекло, а певати никада престати нећу! Ових дана ме брутално нападају. Знам тешко је нас на Балкану помирити, чини ми се да то не може нико па нећу ни ја, а волео бих да могу. Исто тако моја мисија није да мирим Балкан него да одем у Београд и покажем своје музичке способности и то сам уласком у финале „Звезде Гранда“ доказао.

– А сада мало сурове истине… Није овај младић, онда дечак Садик, рођен у Швајцарској, а данас живи у Сребренику, зато што је хтео да тако буде, већ је у Сребренику зато што су му оца и мајку из Сребренице, протерали у јулу 1995.године и око тога нећу никоме да се правдам. То од мене не очекујте. Видим сада сам постао и политичка тема, сви се утркују да ме оптуже како сам неке издао, а неке увредио и купе поене на мени. У политику се не мешам, то ме не интересује. И ово желим рећи јавно, без обзира шта ко о томе мисли. Ја се не одричем моје земље Босне, моје Сребренице и мога Сребреника. Ни за шта, па ни за успешну каријеру. Али и даље сам на становишту да поштујем Србију, ону Србију која је спремна да идемо даље, а не ону која је спремна да нас врати у деведесете. С овим стављам тачку на све и ово је моје задње изјашњење на ово све – закључио је Садик.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ