Србија

Велика трагедија! ПРЕМИНУО СРПСКИ МУЗИЧАР: Несуђени зет Жељка Самарџића изгубио живот, тужне вести погодиле певача!

Фото: Pixabay.com

Талентовани музичар из новобеоградских блокова годинама живи у Америци, а како је потврдио његов пријатељ, Игор је само пао у теретани као покошен, хитна помоћ је убрзо дошла, међутим, није му било спаса. Када су лекари стигли, могли су само да констатују смрт. Према незваничним информацијама, младом уметнику је највероватније стало срце, пише Курир.

Игор је последњих година радио уз једно од највећих имена електронске музике – Ерика Прица. Он је већ са шест година почео да свира клавир. Завршио је музичку школу, а његов таленат убрзо је почео да бива награђиван на разним међународним такмичењима. Пре 16 година упознао се са електронском музиком, а како је време пролазило, одлучио је да хаус музика неће бити само његов хоби већ и део живота. Игор иза себе има неколико веома успешних албума и прегршт сјајних наступа широм бивше Југославије и Америке. Једна од његових напопуларнијих песама је „Милка Цанић“, обрада нумере „Barbra Streisand“ популарног састава Дак сос.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– „Милка Цанић“ је свакако обележила почетак моје озбиљније ди-џеј каријере, јер сам после тога почео да избацујем своје ауторске ствари, а пошто је „Милка“ постала општи хит, сви су хтели да чују шта сам ја то још радио, и тако су остале песме почеле да се слушају – изјавио је раније Игор.

Његови музички спотови емитују се на регионалним и међународним телевизијским станицама, а такође и на каналу МТВ. Одржао је музичку турнеју широм Србије, наступао са Антонијом Кламараном и Томом Новијем, а касније и са музичарем Фетбој Слимом у Београдској арени.

– Чуо сам и јако ми је жао због Игора и његове породице. Од када је отишао у Америку нисмо имали контакт и та тужна вест ме изненадила. Нека му је лака земља и покој души, памтићу га као једног дивног момка и одличног музичара – рекао је Жељко.

У приватном животу овај ди-џеј је био је више од седам година у вези с Мињом, ћерком популарног певача Жељка Самарџића. Игор је радио и на њеним песмама, а појављује се као манекен у њеном спорту за песму „Будући мој“. Време и место сахране биће накнадано саопштени, а жеља породице је да буде покопан у Србији.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ