Свет

СТРАВИЧНО! “Тамо сам ти убио дечка и свекрву”: Бившој девојци признао ЗЛОЧИН, а Наталија је у кући затекла ХОРОР

Фото: Pixabay.com

Аргентинац Хозе Рохас (35) сео је на мотоцикл и отишао до куће своје бивше жене како би признао ужасан злочин који је починио – убиство њеног садашњег партнера и његове мајке у градићу Саратеа.

Он је најпре посетио Пабла Мартина Капута (37), партнера његове бивше девојке, а у кућу је ушао под изговором да жели да заборави старе сукобе и да неће више сметати њему, а ни његовој девојци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пабло је поверовао у ту причу, пустио га у кућу, а Хозе је у том тренутку кухињским ножем насмрт избо човека који је у вези са његовом бившом девојком.

У инциденту је страдала и Паблова мајка Марија Елиса Рафаел (64), која је викала у помоћ и покушала некако да одбрани сина. Такође је добила смртоносне убодне ране.

Након злочина одвезао се до стана своје бивше девојке, где јој је хладнокрвно признао двоструко убиство.

– Видиш оно место тамо? Тамо сам ти убио дечка и свекрву – рекао је Хозе, показујући на кућу у којој су живели Пабло и Марија, преноси портал Инфобае.

Жртве су пронађене тог дана после 16 часова, када је у кућу дошла Наталија Капута (35) сестра, односно ћерка мушкарца и жене којима је Хозе Рохас одузео живот.

Полицији није требало дуго да идентификују и пронађу убицу, а ухапсили су га у свом стану где је мирно лежао и спавао као да се претходно ништа није догодило.

У стану су му пронашли папуче и одећу умрљану крвљу.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ