Свет

Случај који је шокирао целу земљу! МАЈКА ПОМАГАЛА МОНСТРУМУ ДА СИЛУЈЕ 29 ДЕЦЕ!

Фото: Pixabay.com

Застрашујући случај обелодањен је у немачком граду Мунстеру на западу земље, а у склопу њега су осуђена још тројица мушкараца.

Судски процес, који је шокирао читаву Немачку, почео је у граду Мунстеру на западу земље, а на њему се суди групи педофила, међу којима је првооптужени Адриан В. (28) – монструм за ког се наводи да му је мајка (46) помагала да силује и брутално се иживљава над чак 29 деце, претежно дечака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међу жртвама тог ИТ стручњака је и његов сада једанаестогодишњи син ког је усвојио пре неколико година.

– Оно што смо чули током процеса прелази границе свега што је овај суд икада доживео – рекао је председник судског већа Матиас Фејлер, који је високе казне за монструма и за његову мајку, осуђену због саучесништва на три године робије, оправдао бруталношћу дела.

– Друштво мора бити трајно заштићено од ових починитеља злодела – нагласио је Фејлер, саопштивши да је Адриан В. осуђен на 14 година затвора с могућношћу да та казна буде продужена, будући да је он повратник, односно да је раније већ оптуживан због поседовања дечје порнографије.

У средишту процеса налазила се серија филмова снимљених током неколико дана на којима су забележена бројна силовања двојице дечака, који су делимично били омамљени опојним средствима.

У поступку против педофила на затворске казне у трајању од десет до дванаест године осуђена су још тројица мушкараца из целе Немачке, којима је због педофилије суђено у истом поступку јер су ухапшени у склопу једне акције разбијања ланца злостављања над децом.

Подсетимо, ово је један од три велика педофилска случаја у савезној покрајини Северна Рајна-Вестфалија који су откривени последњих година у градовима Мунстер, Бергиш Гладбах и Луџ. Укупно је откривено 50 осумњичених, од којих њих 30 суђења чека у истражном затвору.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ