Спорт

Срамота! НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ НА ВИМБЛДОНУ: Организатори ОПАСНО дискриминисали Новака и Србију! БРУКА СВЕТСКИХ РАЗМЕРА!

Скандал на Вимблдону!

Најбољи тенисер света изборио је финале најпрестижнијег Гренд слема на свету победом над Денисом Шаповаловим, али третман који има најбољи тенисер света у Лондону разликује се од оног који имају други тенисери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, док је Новак играо са Канађанином, на трибинама Свеенглеског тениског и крикет клуба дешавало се нешто недопустиво.

Поједини навијачи открили су да су им радници обезбеђења одузимали српске заставице које су понели на трибине, док то није био случај са другим таквим реквизитима, нити претходних дана, нити када се ради о другим државама.

Своје незадовољство објавили су на друштвеним мрежама:

„Хеј, Вимблдоне, у среду сте били тако алергични на сваку српску заставу, па је од свих нас који смо их имали затражено да их склонимо, иако су димензије биле у складу са прописима. А сада видим канадске заставе. Да ли ћете и њих да склоните? Или сте изабрали дискриминацију само Ђоковићевих навијача?“, стоји у твиту разочараног навијача.

Уследила су појашњења „да нису дозвољавали ни када је заставица пресавијена на пола – јер су чак и оне минијатурне забрањивали“, док је било признања и да су се поједини радници обезбеђења извињавали због својих поступака.

„Мени се то десило у понедељак. Речено ми је да спустим моју српску заставу после првог сета. Радник обезбеђења ме је убеђивао да је превелика, а то није било тачно. Долазио је трипут, али морам да кажем да се тај трећи пут извинио и рекао да заставица ипак није превелика“, гласило је једно од ових сведочења.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ