Спорт

Срамота! Федерер провоцира: КОНАЧНО ЈЕ ПОКАЗАО ПРАВО ЛИЦЕ! Роџер се помирио с тим да га Ђоковић престиже, а онда урадио ово!

Фото: јутјуб

Док се наш најбољи тенисер Новак Ђоковић спрема за финале Вимблдона, његов велики ривал и некадашњи први рекет света Роџер Федерер снима рекламе и покушава на све начине да поништи успехе Србина.

Да, добро сте прочитали. Коначно је и Швајцарац показао право лице, схватио да више не може да парира Новаку и онда одлучио да докаже како титуле, рекорди и бројке нису битне јер ће он заувек бити најбољи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мало се прешао. Новак ће дати све од себе да победом над Матеом Беретинијем стигне Роџерових 20 гренд слем титула, а онда? Па онда му недостаје само једна да пошаље Федерера у историју.

Роџер је недавно снимио рекламу за познату марку сатова, чије је заштитно лице и том приликом поручио управо то, да ништа више није битно. Некада, док је он био први на АТП листи и док је Новак био далеко од његових рекорда, тада је било битно, али сада када више нема шта да пружи „белом спорту“, сада више није битно.

Прилично срамотно.

– Како тачно меримо величину? Бројем титула? Бројем гренд слемова? Можда. Али не само њима. Зато што постоје одређене ствари које бројеви не могу да предоче. Бројке неће показати да овај човек игра тенис лепше него што је то и ко икада чинио. Бројке неће показати да је овај човек најпоштованији спортиста на свету због своје грациозности и елеганције како на терену, тако и ван њега. Истина је, од сада па на даље шта год вечна листа буде показивала његова легендарност може једино да расте. Јер временом, заоставштина Роџера Федерера ће се показати вечнијом од било ког броја – чује се у реклами.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ