Србија

Србија у шоку! СТРАВИЧНО САЗНАЊЕ У ВЕЗИ СА ГРУПОМ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Откривено кога су СИЛОВАЛИ!

Вођа опасне криминалне групе Вељко Беливук (36) саслушаван је у четвртак у специјалном тужилаштву и због отмице и мучења свог некадашњег „војника“ са трибине И. С, сазнају медији.

Према неким незваничним сазнањима, момка су отели припадници Вељине групе „Принципи“, који су ухапшени крајем маја, а по наредби свог вође, над Илијом су се толико иживљавали да је момак у једном тренутку и силован.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тај младић био је члан навијачке групе „Принципи“ под командом Веље Невоље. Међутим, када је Веља чуо да се он приближио групи окупљеној око Вељиног ривала са трибине Милоша Радисављевића Кимија, разбеснео се и наредио је својим следбеницима да га „науче памети“. Дечка су више сати мучили, а онда су га и силовали у оном њиховом „бункеру“ – каже извор близак истрази и додаје да су му претили су му да ће га убити, али су га ипак пустили. После тога, младић се повукао у себе и није имао контакт са Кимијевом екипом.

– Беливук је негирао да има везе са отмицом и силовањем, а кривицу су порекли и остали осумњичени. И. С. након свега чува полиција и он има статус оштећеног. Због претрпљеног шока се налази у тешком стању и иде код психијатра – открива извор за београдске медије.

Ова криминална група, која се дуго крила иза навијачке групе „Принципи“ (раније „Јањичари“) у првој фази истраге осумњичена је за три убиства и то Милана Љепоје, Здравка Радојевића и Горана Величковића.

Након првог проширења истраге, четири припадника клана Веље Невоље, осумњичена су и за отмице.

На саслушању Беливук и сви припадници групе бранили су се ћутањем, сем Марка Миљковића. Беливук и Миљковић су ухапшени под сумњом да су организовали криминалну групу која је извршила низ најтежих кривичних дела.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Објектив

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ