Спорт

Скандал! МРЗИ ГА ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИН: Бестидни Американац ЗАГРМЕО – Ђоковић игра АНТИ-ТЕНИС, увек НАВИЈАМ за Федерера и Надала!

Парк Мекдогалд, новинар „Вашингтон Поста“, жестоко се обрушио на српског тенисера Новака Ђоковића.

Американцу смета Нолетов стил игре, који је описао као „анти-тенис“, а подвукао је да увек навија за Роџера Федерера, чак и Рафаела Надала…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Он је такође играч ког не воле. Публика га не воли и увек навија против њега. И ја сам крив за то. Ђоковић је досадан и навијам против њега против кога год да игра. Федерер је мој омиљени играч и најелегантнији икада. Чак и Надал, који је као машина, игра лепше од Ђоковића. Новак игра анти-тенис, ако се тако може назвати. Иако је поправио сервис и волеј и игра сјајно дроп-шотове, његов стил тениса је дефанзива и стил игре је градио на ритерну, смирености и константном враћању лоптице преко мреже. Иако може да нападне, он се фокусира на то да одигра поен више и да натера противника да погреши – написао је колумниста.

Парк је наставио са хвалоспевима упућеним Швајцарцу Роџеру Федереру.

– Када Федерер игра и побеђује, то је лепо и тако замишљамо да изгледа тенис. Он плеше по терену и улепшава игру. Када Ђоковић игра, његови противници изгледају као да се пењу на Еверест без боце са кисеоником и без кисеоника уопште – апострофирао је познати колумниста.

Ђоковић је ове сезоне освојио све три Гренд слем титуле, а видећемо да ли ће колумна објављена у „Вашингтон Посту“ представљати додатан мотив за Србина уочи изазова на Олимпијским играма у Токију.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ