Регион

Ужас! БЕОГРАЂАНИН (20) ПОКОСИО ШЕСТ ПЕШАКА У БУДВИ: Побегао након несреће, полиција расписала потерницу!

Фото: Pixabay.com

Будванска полиција расписала је потерницу за Београђанином Л. Б (20) који је један сат иза поноћи дивљао градским улицама те покосио шест пешака.

Полицијске је синоћ блокирала излазе из града, након што је пронађен „BMW“ на путу ка брду Топлиш, кога је Београђанин оставио бежећи од полицијске патроле.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је речено тамношњим медијима, младић је око 1:15 часова на главном градском булевару изазвао саобраћајну незгоду где је повредио шест пешака који су се нашли у том тренутку на тротоару враћајући се из града. Повређени су А.Ц. (19) из Лознице, С.Б. (18) из Бање Ковиљаче, Н.Л. (18) из Тршића, Н.М. (19) из Бање Ковиљаче, Љ.П. (70) из Охрида и Н.Ц. (50) из Охрида.

Сви пешаци задобили су лакше телесне повреде, указана им је хитна медицинска помоћ и транспортовани у которску болницу.

Након што их је покосио, Београђанин је наводно наставио да вози, и није зауставио да види шта је са повређенима. Убрзо је на лице места стигла и полиција, а патроле интервентне јединице ЦБ Будва кренуле су у потеру.

Младић је покушао да преко Топлиша побегне из Будве, али након што је видео да је град блокиран направио још једну саобраћајну незгоду, на Јадранском путу ударио је у тојоту, а потом и још неколико паркираних аутомобила. Након тога је изашао из возила и наводно побегао у насеље.

Полицијска акција је и даље у току и трага се за младићем. Полиција је успела да идентификује о коме се ради и обавештени су сви гранични прелази.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: МОНДО/Вјести.ме

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ