Србија

Полиција истраживала смрт младића у Београду: Случај постао још мистериознији, када је …

Фото: Pixabay.com

У недељу око 4.30, у Карађорђевој улици, пронађен је мушкарац без свести и са крвавим подливима по телу, од којих је преминуо у Ургентном центру. Нјегова смрт је и даље мистерија, посебно кад је откривено да се ради о Немцу Михаелу Херману (33).

Докторка Нада Мацура је за медије рекла „да су на телу мушкарца уочене повреде које су или нанете тупим предметом или настале приликом пада, гурања или бацања однекуд”. Она је додала да је због повреда које је имао јако тешко било утврдити колико је тачно година имао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнаје „Блиц”, полиција је пронашла младића у Карађорђевој бб, код једног кафића у Бетон хали, са повредама у пределу главе и засад се сумња да је пао са паркинга изнад кафића, са висине од око пет метара.

Из Хитне помоћи су рекли за наш лист да је мушкарац стар између 30 и 35 година затечен у бесвесном стању и да је вожен у Ургентни центар на реанимацију. Према њиховим речима, по проналаску младића претпостављало се да је претучен. Из Ургентног центра су потврдили да је младић довезен у њихову установу, где је убрзо подлегао повредама.

Према нашим сазнањима, младић код себе није имао документа, те се у Ургентном водио као Н.Н. лице, а полиција је радила на утврђивању његовог идентитета.

У касним поподневним часовима стигла је и информација која је додатно „подгрејала“ ову мистерију пошто је утврђено да се ради о 33-годишњем немачком држављанину Михаелу Херману!

Полиција је прегледала снимке камера из околине, од којих је једна забележила пад мушкарца са платформе. Оно што се претпоставља јесте да је пао са паркинга, а сумња се да је био под дејством алкохола. Полиција тренутно утврђује шта се десило, да ли је до трагедије дошло случајно или је неко био са њим.

Запослени у околним локалима рекли су јуче ујутру репортерима “Блица” на месту где се трагедија одиграла да је мушкарац највероватније „слетео“ са места које је неограђено и где пролазницима није дозвољен прилаз.

Јутрос је долазила полиција, Хитна помоћ, форензика, и дуго времена су остали ту. Крви је било на све стране, радници су касније то прали – рекли су људи који су се затекли на месту несреће.

Младић је, како се сумња, највероватније пао са дела поред паркинга изнад самих локала у Бетон хали. Тај део је неограђен и дозвољен је пролаз само запосленим лицима. Никоме и даље није јасно због чега се Немац нашао на неограђеном простору који се наставља на паркинг.

– Већина се пита шта је он тражио тамо, јер је горе само простор за клима-уређаје изнад локала, могуће да је било у алкохолисаном стању, па се оклизнуо и пао јер нема ограде – рекли су неки од запослених у ресторанима за „Блиц”.

Они се питају да ли је можда младића неко јурио и гурнуо, па чак и да ли је можда само „избачен” на тој локацији.

– Овде је много људи који су у алкохолисаном стању ноћу. Можда га је неко гурнуо јер чудно је да је тамо горе био сам – додали су очевици.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ