ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Добродошли на Srbijajavlja.com!

Креирали смо „Политику приватности“ како би сви наши посетиоци разумели начин прикупљања, употребе, повезивања, објављивања и коришћења личних података.

Највећи део нашег сајта можете да користите без остављања било каквих личних података који вас идентификују.

У циљу пружања информације или услуге коју од нас захтевате у одређеним ситуацијама, потребне су нам додатне информације о вама. Како би се осигурала безбедност информација које делите с нама, залажемо се за пословање у складу са следећим принципима:

▪ Обрађујемо и прикупљамо личне податке које корисник добровољно дели с нама, путем регистрације на сајту за одређену услугу коју сајт пружа.

▪ Две основне врсте информација прикупљамо од корисника wеб сајта Srbijajavlja.com:

1. Лични подаци – информације које добровољно пружају посетиоци нашег сајта (на пример: име, мејл адреса и друге контакт информације).

2. Неперсонализоване информације се прикупљају кроз „колачиће“ и дају нам увид у начин на који посетиоци користе наш сајт.

„Колачићи“ су мале датотеке које се шаљу на ваш wеб претраживач и складиште на хард диск вашег рачунара, а користе се, између осталог, да идентификују рачунар или уређај у тренутку пријаве на сајт и због потврде ИП адресе корисника.

Овакви статистички подаци су анонимни и не садрже никакве личне податке.

Ове информације користимо како би се осигурало што квалитетније функционисање wеб сајта Србија јавља.

▪ Променом подешавања на вашем wеб претраживачу можете активирати опцију обавештавања у случају складиштења „колачића“ на рачунар. Такође, променом подешавања можете активирати опцију да ваш претраживач не прихвата „колачиће“ са овог сајта. Међутим, у случају одабира те опције биће вам онемогућен приступ неким страницама и коришћење одређених функција на сајту.

▪ Информације које дајете о себи чувају се све док постоји и сама база података, осим уколико не затражите њихово уклањање.

▪ Ваша безбедност у wеб саобраћају наш је приоритет. Статистика коју прикупљамо на wеб сајту нећемо продавати, делити или на било који начин дистрибуирати некој трећој страни, без ваше изричите дозволе.

Редакција Srbijajavlja.com може дистрибуирати прикупљене податке трећим лицима само уз вашу дозволу, али и ако то закон налаже.

Малолетним посетиоцима забрањено је остављање личних информација без дозволе родитеља или старатеља.

▪ Наш сајт садржи линкове ка другим wеб сајтовима. Од тренутка када напустите нашу wеб адресу, портал Srbijajavlja.com не сноси никакву одговорност за садржај, сигурност и услове коришћења других сајтова.

▪ У било ком тренутку можете тражити да вам обезбедимо приступ личним подацима које смо о вама прикупили. Такође, можете захтевати да се ти подаци исправе или да буду избрисани. Будите уверени да вашу приватност схватамо изузетно озбиљно и намеравамо да предузмемо све напоре како би ваша приватност остала ненарушена.

Редакција портала Srbijajavlja.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ