Србија

ХОРОР! Велики обрт у Сремским Карловцима: Детаљи истраге показали да је дечака (9) силовао његов близак сродник

А. П. (30) који је данас ухапшен у Сремским Карловцима због сумње да је силовао деветогодишњег дечака на једној приватној забави, заправо је ујак дечака који га је на ту забаву и одвео, сазнаје „Блиц“.

Према незваничним информацијама, А. П. (30) је кобне вечери одвео дечака на једну рођенданску прославу у Сремским Карловцима, у насељу Черат и вратио га око четири сата ујутру кући.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Родитељи су приметили да са дечаком нешто није у реду и одвели су га код лекара где је прегледом утврђено да је силован, после чега је задржан на лечењу. Разговор са дечаком је обављен у присуству радника Центра за социјални рад и родитеља, али будући да дете има проблема у говору и да је наглув, прошло је одређено време док се нису сложиле коцкице и утврдило да је осумњичени заправо његов ујак – каже извор „Блица“ упознат са случајем.

У насељу Черат и даље у неверици причају о поменутом догађају и не могу да верују да је тако нешто задесило њиховог малог комшију.

– Потпуно смо затечени и не знамо ни шта да мислимо. Ужасно је да се то догоди било коме, а камоли једном детету – коментарисали су житељи насеља Черат, уз напомену да не памте да се овако нешто у њиховом комшилуку до сада догађало.

Дечаков отац, како смо раније писали, није желео да прича о овом страшном догађају одмахујући главом у неверици.

– Још смо збуњени и затечени. Најбитније је да се мој син осећа добро. Не желим да причам о случају докле год полиција не ухапси починиоца што се надам да ће бити ускоро – кратак је био отац несрећног дечака.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ