Идвајамо Регион

СТРАВИЧНА ЕКСПЛОЗИЈА У ЗАГРЕБУ! Полиција упозорила: „Не излазите напоље“

Стравична детонација одјекнула је вечерас око 17.30 сати у Аниној улици на загребачком Рудешу.

Причињена је и материјална штета уз објект где се експлозија догодила, а полиција је одмах по доласку на место дојаве оградила цели простор, преноси Јутарњи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да ли је у питању експлозивна направа која је забљеснула и престравила пролазнике и станаре или је, пак, у питању нешто друго, загребачки полицајци интензивно настоје утврдити. Од силине детонације наводно је и једно возило оштећено.

„То је толико грунуло да ми је светлосни бљесак осветлео собу. Лежала сам у мраку и гледала телевизију. Чула сам како неки мушки глас вани узрујано нешто говори некоме на мобилни, али нисам успела разазнати шта. Полиција је врло брзо након тога дошла, па не искључујем да је можда тај човек и звао полицију. Прво су стигла једна кола, па онда њих више“, рекла је за Јутарњи једна станарка Анине улице.

Грађани такође јављају како је полиција проваљивала у кућу, Анина улица је блокирана и никога не пуштају близу.

Полицајци иду од стана до стана, а свима је речено да не излазе из својих домова. Из ПУ загребачке за Јутарњи лист потврдили су да су примили дојаву о експлозији у дворишној згради наведене улице те да је услед експлозије један аутомобил оштећен. Притом напомињу како повређених особа нема и да се утврђују све околности догађаја.

Извор: Јутарњи

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ