Идвајамо Свет

АМЕРИЧКИ МИЛИЈАРДЕР ДИГАО ЗАПАД НА НОГЕ ОБЈАВОМ: Маск га подржао – ТАЧНО ЈЕ

Амерички милијардер Дејвид О. Сакс дигао је на ноге Запад сензационалном објавом о рату у Украјињи, а одмах га је подржао и најпознатији Американац и власднит „Тесле“ и платформе X (бивши твитер) Илон Маск, који је све кратко прокоментарисао једном речи – тачно!

Рат у Украјини је заснован на лажима – лажима о томе како је почео, како иде и како ће се завршити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Говоре нам да Украјина побеђује, а она у ствари губи.

Говоре нам да рат чини НАТО јачим, а заправо га слаби.

Говоре нам да је највећи проблем Украјине недостатак средстава од америчког Конгреса, док у ствари Запад не може да произведе довољно муниције – проблем за који ће бити потребне године да се реши.

Говоре нам да Русија трпи велике губитке, а у ствари Украјина нема довољно војника – још један проблем који новац не може да реши.

Говоре нам да је свет уз нас, а у ствари светска већина верује да је политика САД врхунац лудила.

Говоре нам да нема могућности да се постигне мир, а ми смо у ствари одбацили бројне могућности за решење путем преговора.

Говоре нам да ће Украјина, ако настави да ратује, побољшати своју преговарачку позицију, док ће у ствари услови бити много гори од оних који су већ били доступни и одбијени.

Па ипак, лажи могу продужити рат. Конгрес ће обезбедити више средстава. Русија ће заузети више територија. Украјина ће мобилисати још младића и девојака и послати их у машину за млевење меса. Незадовољство ће расти. На крају ће доћи до кризе у Кијеву и влада Зеленског ће бити свргнута.

А онда, кад рат коначно буде изгубљен, кад цела земља буде лежала у тињајућим рушевинама на погребној ломачи коју су сами направили, лажови ће рећи: „Па, ми смо покушали“. Оклеветавши свакога ко је говорио истину као марионету непријатеља, лажови ће рећи: „Учинили смо све што смо могли. Ми смо се супротставили Путину“.

У ствари, рећи ће, успели бисмо да није било пете колоне Путинових апологета који су Украјинцима забили нож у леђа. Затим, пребацујући кривицу и потапшавши себе по рамену, они ће безбрижно кренути у следећи рат, као што су се преселили у Украјину након катастрофа у Авганистану и Ираку.

Извор: Искра/Ж. Н.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ