Идвајамо

ХОРОСКОП ЗА 1. МАЈ Имаћете велики стрес на послу, али исплатиће се! Стиже зарада каквој се нисте надали

Погледајте како су вам звезде наклоњене…

ОВАН

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ПОСАО: Очекује вас могућност да остварите побољшање на пољу финансија. Данашњи дан би вам могао бити посебно срећан. Посветите се послу и ваш труд ће вам се исплатити.

ЉУБАВ: Уколико имате партнера можете да очекујете добар однос са њим. Слободни Овнови флертују. Спремни сте да на љубавном пољу искусите нешто сасвим ново и другачије.

ЗДРАВЉЕ: Повољан период за мршављење и дијету. Можете да очекујете да ћете успети да дотерате своју линију. Очекује вас повољна фаза у којој нећете имати проблеме са здрављем.

БИK

ПОСАО: Могуће је да вас током данашњег дана очекују кочнице на које нисте рачунали али ћете изаћи на крај са потешкоћама. Пред вама је фаза у којој ћете морати да докажете своје стрпљење.

ЉУБАВ: Очекује вас дан током којег мањи неспоразум са вољеном особом може довести до компликација. Пред вама је период у којем ћете имати емотивно незадовољство.

ЗДРАВЉЕ: Проверите крвну слику која би могла да вам буде на неки начин угрожена у наредној фази. Ако сте већ имали проблеме са анемијом посаветујте се са лекаром.

БЛИЗАНЦИ

ПОСАО: Покушавате да дођете до неких пословних промена али вам за сада не иде све онако како сте замишљали. Могуће је да је потребно више времена да остварите своје циљеве.

ЉУБАВ: Могуће је да имате трему пре сусрета са особом која вам се већ дуже време допада. Пред вама је фаза у којој би било добро да више радите на самопоуздању и вредновању себе.

ЗДРАВЉЕ: Прати вас исцрпљеност која полако може да прерасте у хроничан умор. Неопходан вам је сан. Потрудите се да издвојите довољно времена како бисте се одморили.

РАK

ПОСАО: Можете да се ослоните на помоћ својих сарадника као и на позитивну пословну ситуацију. Добар вам је дан па ћете успетаи да решите и ситне и крупне проблеме на овом пољу.

ЉУБАВ: Ако сте слободни, можете да очекујете веома занимљива дешавања када су у питању нова познанства. Особа која вам се појављује ће бити веома специфична, другачија од других.

ЗДРАВЉЕ: Могући проблеми са циркулацијом тако даје важно да о томе поведете рачуна. Могуће је да ћете на пољу здравља данас имати и проблеме са рукама и ногама.

ЛАВ

ПОСАО: Могуће је да нисте добили подршку на пословном плану и да се осећате незадовољно због тога. Потребна вам је нека промена како би вам се поново вратила мотивација за посао.

ЉУБАВ: Можете да очекујете занимљиво познанство на бази страсти. Пред вама је веома узбудљив дан на пољу емоција. Успећете да се ослободите и препустите партнеру.

ЗДРАВЉЕ: Могући су проблеми са зглобовима. Можете да очекујете период у којем ће вам кости генерално бити осетљиве тако да је важно да поведете рачуна о томе.

ДЕВИЦА

ПОСАО: Могуће је да ћете имати неке мање неспоразуме у пословном окружењу или проблеме са папирологијом. Пред вама је период у којем ће нових компликација генерално бити.

ЉУБАВ: Упознајете занимљиву особу која оставља јако добар утисак на вас. Дуго ћете правити тактику завођења. Могуће је да ни сами нисте сигурни зашто оклевате да јој приђете.

ЗДРАВЉЕ: Могући су проблеми са алергијама. Избегавајте потенцијалне ризике на овом пољу. Генерално сте сада склони и проблемима који су везани за дисајне путеве такође.

ВАГА

ПОСАО: Немојте да очекујете превише на пољу посла током данашњег дана јер доста тога сада иде против вас. Потрудите се да будете довољно флексибилни и опуштени око важних питања.

ЉУБАВ: Могуће је да се не слажете баш најбоље са својим партнером и да вам није лако да превазиђете несугласице. Пред вама је период у којем ће бити тензије и трзавица.

ЗДРАВЉЕ: Лоша пробава је наглашена код вас па је потребно да се максимално потрудите како бисте побољшали своју исхрану. Можете да очекујете да ћете успети да стабилизујете стање.

ШKОРПИЈА

ПОСАО: Иако сте имали неке трошкове, успели сте да превазиђете материјалне проблеме и осећате се доста боље. Можете да се надате генерално позитивним околностима на овом пољу.

ЉУБАВ: Често мислите на особу са којом нисте успели да остварите емотиван однос у прошлости. Надате се новој шанси и размишљате о томе у ком ће правцу кренути ситуација.

ЗДРАВЉЕ: Смањите унос алкохола. Потрудите се да избегавате било какво порочно понашање и дајте све од себе како бисте лоше навике ипак променили. Важно је да бринете о свом здрављу.

СТРЕЛАЦ

ПОСАО: Исход ситуације у којој се налазите у великој мери зависи од тога да ли ћете се поставити довољно смирено. Потрудите се да дате све од себе како бисте остварили жељени помак.

ЉУБАВ: Добро се осећате када сте поред свог партнера. Можете да очекујете повољан дан за поље љубави. Заједно сте ушушкани, сигурни, срећни и осећате се добро.

ЗДРАВЉЕ: Мањи пад енергије вас очекује. Пред вама је период у којем бисте могли да будете склони проблемима са ниским притиском. Потребан вам је одмор и сан како би се опоравили.

ЈАРАЦ

ПОСАО: Можете да очекујете веома позитиван исход догађаја на пословном плану. Лако склапате нове договоре. Важно је да на пољу посла будете максимално фокусирани.

ЉУБАВ: Очекује вас узбудљива ситуација са особом која вам се допада и са којом флертујете. Емоције су узвраћене. Спремни сте да једно другоме покажете искрена осећања.

ЗДРАВЉЕ: Бавите се спортом. Важно је да будете довољно активни јер је физичка активност кључна за ваше здравље и добар осећај који бисте требали да имате.

ВОДОЛИЈА

ПОСАО: Очекује вас повољан дан ако се бавите решавањем имовинских питања или желите да продате некретнину. Успећете да остварите добре резултате на овом плану.

ЉУБАВ: Добијате пажњу од новог удварача и његово присуство вам прија. Могуће је да ћете му дати шансу да вам се докаже. Спремни сте да покажете своја искрена осећања али тек касније.

ЗДРАВЉЕ: Могуће је да вам је стомак осетљив. Пред вама је период у којем ћете имати неке потешкоће везане за пробаву, варење и надутост. Потрудите се да поведете рачуна о себи.

РИБЕ

ПОСАО: Можете да рачунате на стабилну ситуацију на пословном плану. Сви послови вам иду од руке. Пред вама је период у којем ћете успети да обавите све важне задатке.

ЉУБАВ: Лако показујете своја осећања и пред вољеном особом сте сасвим отворени. Имаћете доста лепих тренутака приликом заједничког сусрета. Ако сте слободни могуће је ново познанство.

ЗДРАВЉЕ: Одлично стање вас очекује. Не бисте требали да будете забринути када је у питању поље здравља. Kод вас је све у најбољем реду и у себи имате пуно позитивне енергије.

 

Извор: www.astrousluge.com/A.K.

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ