Идвајамо

ХОРОСКОП ЗА 1. МАЈ Имаћете велики стрес на послу, али исплатиће се! Стиже зарада каквој се нисте надали

Погледајте како су вам звезде наклоњене…

ОВАН

ПОСАО: Очекује вас могућност да остварите побољшање на пољу финансија. Данашњи дан би вам могао бити посебно срећан. Посветите се послу и ваш труд ће вам се исплатити.

ЉУБАВ: Уколико имате партнера можете да очекујете добар однос са њим. Слободни Овнови флертују. Спремни сте да на љубавном пољу искусите нешто сасвим ново и другачије.

ЗДРАВЉЕ: Повољан период за мршављење и дијету. Можете да очекујете да ћете успети да дотерате своју линију. Очекује вас повољна фаза у којој нећете имати проблеме са здрављем.

БИK

ПОСАО: Могуће је да вас током данашњег дана очекују кочнице на које нисте рачунали али ћете изаћи на крај са потешкоћама. Пред вама је фаза у којој ћете морати да докажете своје стрпљење.

ЉУБАВ: Очекује вас дан током којег мањи неспоразум са вољеном особом може довести до компликација. Пред вама је период у којем ћете имати емотивно незадовољство.

ЗДРАВЉЕ: Проверите крвну слику која би могла да вам буде на неки начин угрожена у наредној фази. Ако сте већ имали проблеме са анемијом посаветујте се са лекаром.

БЛИЗАНЦИ

ПОСАО: Покушавате да дођете до неких пословних промена али вам за сада не иде све онако како сте замишљали. Могуће је да је потребно више времена да остварите своје циљеве.

ЉУБАВ: Могуће је да имате трему пре сусрета са особом која вам се већ дуже време допада. Пред вама је фаза у којој би било добро да више радите на самопоуздању и вредновању себе.

ЗДРАВЉЕ: Прати вас исцрпљеност која полако може да прерасте у хроничан умор. Неопходан вам је сан. Потрудите се да издвојите довољно времена како бисте се одморили.

РАK

ПОСАО: Можете да се ослоните на помоћ својих сарадника као и на позитивну пословну ситуацију. Добар вам је дан па ћете успетаи да решите и ситне и крупне проблеме на овом пољу.

ЉУБАВ: Ако сте слободни, можете да очекујете веома занимљива дешавања када су у питању нова познанства. Особа која вам се појављује ће бити веома специфична, другачија од других.

ЗДРАВЉЕ: Могући проблеми са циркулацијом тако даје важно да о томе поведете рачуна. Могуће је да ћете на пољу здравља данас имати и проблеме са рукама и ногама.

ЛАВ

ПОСАО: Могуће је да нисте добили подршку на пословном плану и да се осећате незадовољно због тога. Потребна вам је нека промена како би вам се поново вратила мотивација за посао.

ЉУБАВ: Можете да очекујете занимљиво познанство на бази страсти. Пред вама је веома узбудљив дан на пољу емоција. Успећете да се ослободите и препустите партнеру.

ЗДРАВЉЕ: Могући су проблеми са зглобовима. Можете да очекујете период у којем ће вам кости генерално бити осетљиве тако да је важно да поведете рачуна о томе.

ДЕВИЦА

ПОСАО: Могуће је да ћете имати неке мање неспоразуме у пословном окружењу или проблеме са папирологијом. Пред вама је период у којем ће нових компликација генерално бити.

ЉУБАВ: Упознајете занимљиву особу која оставља јако добар утисак на вас. Дуго ћете правити тактику завођења. Могуће је да ни сами нисте сигурни зашто оклевате да јој приђете.

ЗДРАВЉЕ: Могући су проблеми са алергијама. Избегавајте потенцијалне ризике на овом пољу. Генерално сте сада склони и проблемима који су везани за дисајне путеве такође.

ВАГА

ПОСАО: Немојте да очекујете превише на пољу посла током данашњег дана јер доста тога сада иде против вас. Потрудите се да будете довољно флексибилни и опуштени око важних питања.

ЉУБАВ: Могуће је да се не слажете баш најбоље са својим партнером и да вам није лако да превазиђете несугласице. Пред вама је период у којем ће бити тензије и трзавица.

ЗДРАВЉЕ: Лоша пробава је наглашена код вас па је потребно да се максимално потрудите како бисте побољшали своју исхрану. Можете да очекујете да ћете успети да стабилизујете стање.

ШKОРПИЈА

ПОСАО: Иако сте имали неке трошкове, успели сте да превазиђете материјалне проблеме и осећате се доста боље. Можете да се надате генерално позитивним околностима на овом пољу.

ЉУБАВ: Често мислите на особу са којом нисте успели да остварите емотиван однос у прошлости. Надате се новој шанси и размишљате о томе у ком ће правцу кренути ситуација.

ЗДРАВЉЕ: Смањите унос алкохола. Потрудите се да избегавате било какво порочно понашање и дајте све од себе како бисте лоше навике ипак променили. Важно је да бринете о свом здрављу.

СТРЕЛАЦ

ПОСАО: Исход ситуације у којој се налазите у великој мери зависи од тога да ли ћете се поставити довољно смирено. Потрудите се да дате све од себе како бисте остварили жељени помак.

ЉУБАВ: Добро се осећате када сте поред свог партнера. Можете да очекујете повољан дан за поље љубави. Заједно сте ушушкани, сигурни, срећни и осећате се добро.

ЗДРАВЉЕ: Мањи пад енергије вас очекује. Пред вама је период у којем бисте могли да будете склони проблемима са ниским притиском. Потребан вам је одмор и сан како би се опоравили.

ЈАРАЦ

ПОСАО: Можете да очекујете веома позитиван исход догађаја на пословном плану. Лако склапате нове договоре. Важно је да на пољу посла будете максимално фокусирани.

ЉУБАВ: Очекује вас узбудљива ситуација са особом која вам се допада и са којом флертујете. Емоције су узвраћене. Спремни сте да једно другоме покажете искрена осећања.

ЗДРАВЉЕ: Бавите се спортом. Важно је да будете довољно активни јер је физичка активност кључна за ваше здравље и добар осећај који бисте требали да имате.

ВОДОЛИЈА

ПОСАО: Очекује вас повољан дан ако се бавите решавањем имовинских питања или желите да продате некретнину. Успећете да остварите добре резултате на овом плану.

ЉУБАВ: Добијате пажњу од новог удварача и његово присуство вам прија. Могуће је да ћете му дати шансу да вам се докаже. Спремни сте да покажете своја искрена осећања али тек касније.

ЗДРАВЉЕ: Могуће је да вам је стомак осетљив. Пред вама је период у којем ћете имати неке потешкоће везане за пробаву, варење и надутост. Потрудите се да поведете рачуна о себи.

РИБЕ

ПОСАО: Можете да рачунате на стабилну ситуацију на пословном плану. Сви послови вам иду од руке. Пред вама је период у којем ћете успети да обавите све важне задатке.

ЉУБАВ: Лако показујете своја осећања и пред вољеном особом сте сасвим отворени. Имаћете доста лепих тренутака приликом заједничког сусрета. Ако сте слободни могуће је ново познанство.

ЗДРАВЉЕ: Одлично стање вас очекује. Не бисте требали да будете забринути када је у питању поље здравља. Kод вас је све у најбољем реду и у себи имате пуно позитивне енергије.

 

Извор: www.astrousluge.com/A.K.

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ