Србија

ВЕЛИКА ТУГА У СРБИЈИ! Пријовић пронађен мртав!

Слађан Пријовић (24) из Прибоја који је нестао у петак поподне пронађен је јуче мртав у Ужицу, у шипражју испод Читакове стене на улазу у кањон реке Ђетиње.

Још увек се не зна како је младић страдао, а истрази би могла да помогне одбукција његовог тела која ће бити обављена данас. За сада се претпоставља да је Слађан или извршио самоубиство или се оклизнуо са стене и пао у понор. Трагови евентуалне насилне смрти нису пронађени.

Читакова стена, са које је Пријовић скочио или пао налази се близу тврђаве Стари град, изнад другого тунел из правца ужичке Плаже на шеталишту кроз клисуру Ђетиње.

Како „Блиц“ незванично сазнаје, млади Прибојац који је живео у Ужицу а радио у Мачкату, нити је оставио опроштајно писмо, нити је ишта у његовом понашању могло да укаже да је имао некакве проблеме, а још мање да би могао да дигне руку на себе.

Пријовић је последњи пут виђен у петак када се растао са братом Срђаном. Требало је из Ужица да оде у Мачакат на посао, у трећу смену, али се тамо није појавио. Породица је Слађана звала телефоном да види шта је са њим и зашто није дошао на посао, али он није одговарао на позиве. У суботу је пријављен нестанак, а полиција је пронашла да је тог дана његов телефон последњи пут регистрован са безне станице на хотелу „Златибор“ у Ужицу.

За насталим Слађаном од недеље су трагали његови сродници, комшије, пријатељи, колеге, све до јуче када је пронађен мртав.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“. Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра „Срце“ од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на [email protected].

 

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ