Србија

ПУКОВНИК НИКИЋ ИЗНЕО ШОК ТВРДЊЕ О ИЗДАЈИ НА КИМ: Ове челнике српских служби су плаћали Албанци

Врх српских обавештајних служби је примао новац од Албанаца како би жмурео на пребацивање отетих Срба у Албанију током 19998. и 1999. као и за вршења злочина како би се направио алибии за интервенцију НАТО – тврди пензионисани полицијски пуковник Славко Никић.

Он у емисији поименце прозива поједине полицијскње генерале, начелнике и друге официре и тражи да се упореди њихово имовинско стање пре 19999. године и након 1999. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Никић даље тврди да Албанци не инсистирају да се открију гробнице нестали Албанаца јер би истрага прво довела до извршилаца који би открили да су те злочине наручили Албанци. Истовремено он каже да српска власт не тражи српске жртве јер би се у неким случајевима десила иста ствар. Никић у емсији говори и о другим аспектима издаје, како су шефови служби лагали Милошевића и смањивали број албанских терориста па је у акције слат недовољан број војникка и полицајаца који су постајали “глинени голупови” за убице УЧК.

Никић је још једном упозорио Вучића да се не усуђује да потпише независност Космета јер ће уследити сурова казна.

Никић говори и о дешавањима у Црној Гори тврдећи да се у врху црногорске опозиције налази први оперативац Мила Ђукановића кога оптужује поименце. Дикић поставља питање како се за државни удар у Црној Гори у затвору налазе само грађани Србије, а није иза решетака ни један Грађанин Црне Горе.

Он верује да ће Мило Ђукановић ускоро пасти и да вуче потезе тако да буде смењен због покушаја стварања тзв. Црногорске православне цркве а не због бројних криминалних дела које је током своје власти починио.

Извор: Правда

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ